(VIDEO) Škandal, ko si slavni skočijo v lase: Hrvaška pevka Severina se je sprla s sestro in jo pretepla, zato so jo policisti pridržali – TOPNEWS.si

(VIDEO) Škandal, ko si slavni skočijo v lase: Hrvaška pevka Severina se je sprla s sestro in jo pretepla, zato so jo policisti pridržali

(VIDEO) Škandal, ko si slavni skočijo v lase: Hrvaška pevka Severina se je sprla s sestro in jo pretepla, zato so jo policisti pridržali

Zagrebška policija je v torek okoli poldneva v Zagrebu prijela pevko Severino Vučković, poročajo hrvaški mediji. Po poročanju hrvaških medijev je do aretacije prišlo po tem, ko so prejeli zahtevo splitskih kolegov, da jo pridržijo zaradi kriminalistične preiskave.

Povod za vse naj bi bil neprimeren prepir, ki se je zgodil v torek v splitskem domu mame slavne pevke. Po poročanju Marijanine sestre naj bi se pevka  Severina nanjo spravila pred njuno mamo. Ura je bila okoli ene po polnoči, ko je iz stanovanja zaslišal hrup. Obe naj bi se, Marijana je zadevo prijavila policiji, silovito porivale in klofutale druga drugo, dobesedno po celem stanovanju, poročajo hrvaški mediji.

Na koncu se je Severina odšla po svoje, njena sestra pa v bolnišnico,  kjer so ji po oskrbi lažjih poškodb po pomoč obrnila na policijo. Utrpela je vrsto modric po glavi in ​​hrbtu, zdravniki pa so opazili ureznine na njenem telesu. Splitska policija je na podlagi prijave razpisala iskanje pevke, na podlagi katere so Severino 12 ur po domnevnem incidentu v Splitu našli na zagrebškem letališču.

Na poti na policijsko postajo v kraju stalnega prebivališča se je, da bi podala izjavo policiji in svoje videnje dogodka, zaradi katerega ji grozi s prijavo, za pomoč obrnila na svojega odvetnika Mati Matića, ne da bi se spuščala v podrobnosti, zaradi katerih se je znova znašla pred policijo.

Odvetnik Matić je za hrvaške medije potrdil aretacijo in dejal le, da so Severino medtem izpustili in da bo postopek potekal po ustaljenem redu, saj “ni potrebe po vsej tej predstavi, ki vključuje druge stvari, kot je hišna preiskava”. kot da je vpleten največji zločinec«.

Viri blizu Severine še pravijo, da je Severinina sestra Marijana, za katero nihče ne ve, kje je preživela zadnjih 7 let, Severino pred približno pol leta prijavila centru za socialno delo, da trpinči njeno mamo in ji preprečuje stike z njo. Obenem je prijavila tudi svojo hčerko, Severinino nečakinjo Mio, ki naj bi jo zlorabljala po telefonu.

Center za socialno delo je po prijavi ukrepal in ugotovil, da je Marijana Popović, katere kraja ni ugotovila niti policija, centru za socialno delo lažno prijavila hčerko in sestro. Severinin vir še trdi, da je Marijana Popović vse to počela v dogovoru z Milanom Popovićem, o čemer naj bi obstajal pisni dokaz v obliki izjave Milana Popovića, dane na centru za socialno delo.

“Ne želim komentirati namigovanj in nekorektnih izjav, želim pa opozoriti na dejstvo, da je Severinino grozilno vedenje razlog, da se tako močno borim, da bi najin otrok živel z mano in mojo družino v mirnem, stabilno in varno okolje,” je za hrvaške medije na kratko dejal Milan Popović.

Potem ko je zagrebška policija Severino odpeljala v pripor, se je za Večernji list oglasila pevkina mama in povedala, da to ni prvič, da je Marijana prijavila svojo sestro.

Ana Vučković je v kratki izjavi dejala, da se njena starejša hči Marijana “igra sama”. “Mariana se je pojavila od nikoder, metala se je, ni prvič, da je prijavila sestro!”, je za Večernji list povedala Ana.

Po drugi različici zgodbe naj bi Severinina sestra Marijana Severino lažno ovadila zaradi povzročitve telesnih poškodb. Po tisti različici je namreč prišla v stanovanje, kjer živita Severinina mama in teta, in tam našla pevko, ki jo je napadla in poškodovala.

Severina je odšla, Marijana panaj bi je začela razbijati po vratih najemnikov, jokati in se “metati po stopnicah”, da bi se poškodovala.

 

COMMENTS

Wordpress (0)