(V ŽIVO) Glas ljudstva ponuja ekskluzivno izkušnjo: Resničnosti šov “Kdo si želi imeti osebnega zdravnika” – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Glas ljudstva ponuja ekskluzivno izkušnjo: Resničnosti šov “Kdo si želi imeti osebnega zdravnika”

(V ŽIVO) Glas ljudstva ponuja ekskluzivno izkušnjo: Resničnosti šov “Kdo si želi imeti osebnega zdravnika”

Danes bodo ob 12:00 pred UE Bežigrad (Linhartova 13) v Civilni iniciativi Glas ljudstva izpeljali novinarsko konferenco in resničnostni šov: “Kdo si želi imeti osebnega zdravnika”. Kot so napovedali v sporočilu za javnost, ki ga objavljamo spodaj bodo “trije “srečni zavarovanci” se bodo z odgovarjanjem na aktualna vprašanja o trenutni zdravstveni situaciji v Sloveniji potegovali za (vse bolj) luksuzno glavno nagrado: priložnost imeti svojega osebnega zdravnika”.

Namesto dveh milijonov evrov, ki jih je Ministrstvo za obrambo nameravalo vložiti v resničnostni spektakel za promocijo vojaškega poklica, bomo v iniciativi Glas ljudstva jutri (za manj kot 20 evrov) izvedli svoj resničnostni nagradni kviz, ki bo opozoril na veliko bolj perečo situacijo v javnem zdravstvu in realne stiske več deset tisoč pacientov!

Trije “srečni zavarovanci” se bodo z odgovarjanjem na aktualna vprašanja o trenutni zdravstveni situaciji v Sloveniji potegovali za (vse bolj) luksuzno glavno nagrado: priložnost imeti svojega osebnega zdravnika. Dogodek bo minimalnemu proračunu navkljub opremljen z vso potrebno scenografijo in drugimi elementi po vzoru oddaje “milijonar” ter bo tako zanimiv za fotografije in videoposnetke.

V času, ko nas je več kot 140.000 brez osebnega zdravnika in nas že več kot 117.000 čaka nedopustno dolgo, bomo s humorjem in domiselno intervencijo odprli skrajno resno problematiko načrtnega rušenja javnega zdravstva ter širšo javnost povabili k oddaji overjenih podpisov za naš interventni zakon, ki predlaga konkretne in hitro uresničljive ukrepe, s katerimi lahko končno obrnemo katastrofalne trende v našem zdravstvu in vlado primoramo k uresničitvi lastnih, povsem jasnih predvolilnih zavez.

Na jutrišnji novinarski konferenci bo prisoten tudi eden izmed so-avtorjev zakona Dr. Dušan Keber, ki bo na razpolago za vsebinska vprašanja in izjave o trenutni situaciji ter podrobnejše informacije o zakonu. Na konferenci bomo predstavili tudi naše druge prihajajoče aktivnosti, vključno z vabilom novi Ministrici za zdravje na javno soočenje s pacientkami in pacienti.

Upamo, da se boste dogodka udeležili in izkoristili možnost, da poročate o eni izmed najbolj pomembnih tematik, ki že zdaj močno obremenjuje več sto tisoč zavarovank in zavarovancev, v naslednjih letih pa bo zagotovo vplivala na čisto vse prebivalce in prebivalke naše države.

Dogodek bomo ob 12 uri prenašali v živo na Topnews.si in Youtube kanalu Toptv.si.

 

COMMENTS

Wordpress (0)