(V ŽIVO) “Trudim se, res se trudimo. Za vas!!” – Pavel Rupar pred današnjim protestom takole “zagrozil” podpornikom : “Če boste sodelovali in nam z množično navzočnostjo dali podporo, bomo nadaljevali, sicer prisežem, da ne več!” – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) “Trudim se, res se trudimo. Za vas!!” – Pavel Rupar pred današnjim protestom takole “zagrozil” podpornikom : “Če boste sodelovali in nam z množično navzočnostjo dali podporo, bomo nadaljevali, sicer prisežem, da ne več!”

(V ŽIVO) “Trudim se, res se trudimo. Za vas!!” –  Pavel Rupar pred današnjim protestom takole “zagrozil” podpornikom : “Če boste sodelovali in nam z množično navzočnostjo dali podporo, bomo nadaljevali, sicer prisežem, da ne več!”

“Vse je pripravljeno, zdaj morate priti samo še vi. Nenazadnje gre za vas in vaše pokojnine, dodatke, življenje! In res, meni je delo za vaše pravice upokojencev v veselje in naloga, ni mi pa tega treba! Saj razumete? Če boste vi hoteli, če boste sodelovali in nam z množično navzočnostjo dali podporo, bomo nadaljevali, sicer prisežem, da ne več,” je Pavel Rupar na Facebooku  včeraj “zagrozil “svojim privržencem, ki  se bodo danes ponovno zbrali v Ljubljani na 11. protestu, ki ga bodo začeli pred ” nacionalko”

Sicer pa je Pavel Rupar, ki meni, da se razdaja za ljudstvo, opisal svoj delovni dan, kjer se je moral odpovedati celo rojstnega dne svoje žene Bebe.  Sicer pa je Ruparjev zapis na Facebooku  stilu življenja “poklicnih” revolucionarjev. Tako naj bi se Lenin lagal svoji ženi, da je z ljubico, da  je lahko delal in se posvetil revoluciji.  “Danes bom ves dan odsoten, začnem ob 9.30 grem na RTV, da jim izročim vabilo za nastop pred protestniki. Me zanima, kako pogumni so..! Potem še tri sestanke, ob 2h proti Štajerski z načrti s kmeti in zvečer v Vojniku pogovorni večer za Nova 24 tv.. Trudim se, res se trudimo. Za vas!! Mi je pa malo hudo.. Danes ima moja Beba rojstni dan, vsi otroci in vnuku in starši bodo skupaj pri nas, mene pa ne bo.. Mi je hudo, odkrito povem. Ampak, če moja žena ne bi razumela, me podpirala in budrila, naj delam za ljudi dobro, naj se potrudim, bi bil z njo. Tako pa se odrekava praznovanju, jaz osebno vsem mojim, ki jih pogrešam.

A plemenitost se ne kaže z mano, z Bebo se! Vem, da bi bila presrečna, če bi bil doma, z družino. Pa se je odrekla, ker ve, kako ljudje težko živijo, da jim je treba pomagat! Je rekla, da bo najlepše darilo zanjo, če uspemo izboljšat življenje, pokojnine drugim, ki slabo živijo.. Hvaležen sem ji!”, je med drugim zapisal Rupel.

Današnji protest, ki ga bomo seveda spremljali na Topnews.si in You tube kanalu se bo zgodaj popoldne začel  pred nacionalko, kjer so poimensko s  tako imenovano “prozivko” pozvali vodstvo , da stopi pred protestnike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Odkrita Slovenija (@odkritaslovenija)

COMMENTS

Wordpress (0)