“Predlagam g. J .Janši in stranki SDS, da se čim več slikate na terenu” – Lotta Šega svetuje, “da se ne pozabi” – TOPNEWS.si

“Predlagam g. J .Janši in stranki SDS, da se čim več slikate na terenu” – Lotta Šega svetuje, “da se ne pozabi”

“Predlagam g. J .Janši in stranki SDS, da se čim več slikate na terenu” – Lotta Šega svetuje, “da se ne pozabi”

“Predlagam g. @JJansaSDS@strankaSDS@organizacijaSDM, da se čim več slikate na terenu, ko pomagate od poplav in od plazov prizadetim prebivalcem. Ker čez mesec, dva bodo levičarji trdili, da nikoli niste bili na terenu in pomagali,” je na Twitterju dobrohotno predlagala Lotta Šega, ki sicer šivi na Švedskem, vendar je ena izmed bolj aktivnih tviterašic sicer zagretih podpornic opozicije in Janeza Janše.

https://twitter.com/lottas10/status/1688819499594551296

https://twitter.com/strankaSDS/status/1687820948571934720

https://twitter.com/SumAndreja/status/1689031896145993728

https://twitter.com/tolemamo/status/1688819220736245761

Ko bo voda otekla in  bo posijalo sonce in ko se bodo kot po vsaki vojni “preštevali mrtvi in ranjeni” bodo fotografije in tviti ostali in treba je gledati naprej. Na to na svoje Facebook profilu  v zapisu “Čakamo” opozarja tudi  Ana Zag Golob.

“Prevalje na vseh volitvah volijo desno, SDS je v kraju izjemno močan. In po eni strani mi postane slabo ob misli, da se predsednik te stranke celo ob tej tragediji, v kateri se je znašla celotna država, ni zmogel zadržati, in je še v izjavi po sestanku, namenjenem konsolidaciji državnega vrha, moral v svet vreči še eno v dolgem nizu svojih strupenih puščic, češ naši poslanci ob petkih ne kolesarijo, oni pomagajo in pospravljajo v Mozirju, kar je resnično degutanten poskus razdvajanja ljudi v trenutku, ko to ne bi moglo biti manj dostojno, saj je sporočilo izjave vse prej kot združevalno ali produktivno, a na drugi strani na Prevaljah, ki, kot rečeno, praviloma volijo desno, ljudje baje drug drugemu pomagajo, skupaj polnijo vreče s peskom in kidajo drek z glavne ceste. Morda obstaja majhna možnost, da – četudi v tej strašni katastrofi, ki je doletela moje kraje, ki že itak nimajo ničesar, saj se nanje, ker so na koncu sveta, prevečkrat pozablja – človek vendarle bo človeka prepoznal, in sicer brez strankarskih in drugih insignij, zgolj zato, ker je človek, ker potrebuje pomoč ali jo lahko nudi”.

COMMENTS

Wordpress (0)