(V ŽIVO) “Gneča” na ljubljanski tržnici – Na stojnici Nike Kovač sta podpisali Svoboda in SD – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) “Gneča” na ljubljanski tržnici – Na stojnici Nike Kovač sta podpisali Svoboda in SD

(V ŽIVO) “Gneča” na ljubljanski  tržnici – Na stojnici Nike Kovač sta podpisali Svoboda in SD

“Prepričani smo, da je nujno, da se za pravico do svobodnega odločanja o rojstvu otrok zavzame celotna Slovenija. Za podporo smo zaprosili tudi vse parlamentarne stranke.
Poročamo, ” so na Facebook profilu zapisali v Inštitutu 8. marec , ki zbira milijon podpisov v evropski kampanji.  Podpise podpore  so za danes  napovedali v dveh koalicijskih strankah Svobodi in SD-ju , saj bodo predstavniki  in kandidati  na EU volitvah podali podpise podpore k Evropski državljanski pobudi “»My Voice, My Choice”.

Danes med 10.00 in 10.30 bodo kandidati in kandidatke Svobode na volitvah v Evropski parlament na stojnici Inštituta 8. marec na ljubljanski tržnici (Adamič-Lundrovo nabrežje) oddali podpis podpore kampanji My voice, my choice.

 

Predsednik SD in kandidati SD na EU volitvah bodo podali podpise podpore k Evropski državljanski pobudi “My Voice, My Choice” za varen in dostopen splav v Evropi .  S stranke so namreč sporočili, “da bodo danes, v petek, 26. aprila 2024, ob 12.30 uri predsednik SD Matjaž Han ter kandidati na prihajajočih volitvah v Evropski parlament Neva Grašič, Lucija Karnelutti in dr. Milan Brglez na stojnici Inštituta 8. marec na Adamič-Lundrovem nabrežju v Ljubljani oddali svoj podpis podpore k Evropski državljanski pobudi My Voice, My Choice za varen in dostopen splav v Evropi”.

COMMENTS

Wordpress (0)