(VIDEO) “Pa ne, da se ga bojijo…?”: Poglejte kako so ministri in poslanci stali mirno ob prihodu Roberta Goloba na vrh koalicije – Posnetek Topnews.si/ Top TV postal viralen – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Pa ne, da se ga bojijo…?”: Poglejte kako so ministri in poslanci stali mirno ob prihodu Roberta Goloba na vrh koalicije – Posnetek Topnews.si/ Top TV postal viralen

(VIDEO) “Pa ne, da se ga bojijo…?”: Poglejte kako so ministri in poslanci stali mirno ob prihodu Roberta Goloba na vrh koalicije  – Posnetek Topnews.si/ Top TV  postal viralen

Včerajšnji sestanek koalicije ni bil zanimiv samo zaradi tega, ker smo,  kot kaže na pragu koalicijske in vladne krize. Vrh koalicije, ki bi se moral začeti ob dveh popoldne, pa se ni, saj so bili poslanci še na glasovanju v državnem zboru, premier Golob je bil v svojem kabinetu, poslancev in ministrov pa ni bilo od nikoder in med novinarji snemalci in fotografi so se pojavile špekulacije ali jih sploh ne bo.  Zagata je nastala zaradi fototermina, ki je bil predviden na začetku in je trajal praktično skoraj pol ure vključno z prihodi, medtem ko običajno traja minuto dve in adijo. Včeraj pa je bilo bogato , saj je bil najprej fototermin brez ministrov in poslancev SD-ja in potem še enkrat fototermin  po prihodu SD-jevih članov koalicije. Ampak pustimo to.

Naša kamera je ujela trenutek, ko je v  prostor na Gregorčičevi vstopil predsednik vlade Robert Golob in  ministri in poslanci iz  iz Svobode  in Levice stali mirno ob defileju predsednika vlade Roberta Goloba, ki je najprej odložil plašč in se nato sedel za stol, vendar su udeleženci koalicijskega sestanka še vedno stali mirno, dokler jih predsednik vlade Robert Golob ni pozval naj sedejo oziroma da lahko sedejo.

Če bi šlo za sestanke koalicije pod vodstvom Janeza Janše, verjetno nihče ne bi bil pozoren, ker pa je nastal v času vladavine Svobode je posnetek Topnews.si/Top TT takoj postal viralen in seveda opremljen z “krajevno običajnimi komentarji”.

 

https://twitter.com/ZadnikarZ/status/1752795805369376844

 

Na družbenih omrežjih so se ob posnetku pojavila namigi in ugibanja ali se poslanci in ministri koalicije Roberta Goloba bojijo. Kaj naj rečemo ob tem drugega kot, da citiramo staro načelo, ki se ga očitno drži Robert Golo.  “Če te že spoštujejo ne, je bolje da se te bojijo, kot pa da gazijo po tebi” ali pa ” bolje je, da se te bojijo, kot da te ljubijo”.

Sicer pa člani koalicije iz Svobode in Levice tokrat niso v Fokusu predsednika valde Roberta Goloba, ki jutri potuje v Bruselj. Bolj so, če gre verjeti anlitikom na udaru v koalicijski SD.

Mogoče za konec predlog: Poglejte si kak odlomek iz serije Versailles. Na POP-TV-ju namreč že od decembra teče Versailles Sicer pa “dobrodošli v Versailles” v vsej njegovi surovi veličini.

COMMENTS

Wordpress (0)