Zvezde podkasta “Na tekočem” Karin Planinšek in Zala Klopčič iščeta sponzorja” – Roman Vodeb opozarja: “Previdno… latentna struktura tega vajinega apela se lahko glasi tudi drugače: “Išče se ….. – ali dva” – TOPNEWS.si

Zvezde podkasta “Na tekočem” Karin Planinšek in Zala Klopčič iščeta sponzorja” – Roman Vodeb opozarja: “Previdno… latentna struktura tega vajinega apela se lahko glasi tudi drugače: “Išče se ….. – ali dva”

Zvezde podkasta “Na tekočem” Karin Planinšek in Zala Klopčič iščeta sponzorja” – Roman Vodeb opozarja: “Previdno…  latentna struktura tega vajinega apela se lahko glasi tudi drugače: “Išče se ….. – ali dva”

“Skrajne vplivnice in fenomen lepih žensk, ki na spletu sejejo sovraštvo”, tako se glasi naslov članka spletne Mladine, ki ga je napisal Luka Vovk. Tako je označil mladi dekleti Karin Planinšek in Zalo Klopčič, ki sta nedavno pričeli s snemanjem spletnih oddaj, v katerih sta kritični do škodljivih progresivnih ideologij, ki so vedno bolj prisotne tudi pri nas pri čemer sta spoštljivi, artikulirani, svoja stališča pa tudi argumentirata. Slednje tri zadeve so levici tuje in v neskladju z načeli in navadami levičarjev, zato je bilo pričakovano, da ju bo Vovk, ki je sicer tudi aktivist Levice, označil za “skrajni”, je ob  predstavitvi podkasta “Na tekočem” junija letos zapisal portal Nova24TV.

Na Topnews.si smo pred nedavnim pisali o tem, da opozicijska SDS Janeza Janše v zadnjem času dajejo velik pomen podmladku in njihovim akcijam, , ter o tem, zakaj se zvezde SDS-ovega podkasta “Na tekočem” Karin Planinšek in Zalo Klopčič v Jankovićevi Ljubljani ne počutijo več varne?

Tokrat sta Tokrat sta Janševi infuenserki objavili, da se išče sponzor njunega podkasta”Na tekočem.”Nudiva poslovna sodelovanja v obliki ambasadorstva ali “product placement-a” v najinih videih. Če želite sodelovati z nama, pišite na info.natekocem@gmail.com”.

Psihoanalitik in znani seksolog Roman Vodeb Roman Vodeb, ki je te dni na polno angažiran s svojim projektom –   gledališkim hitom “Razočarane gospodinje pri seksologu,” s katerim je včeraj gostoval v Solkanu, danes pa na Turjaku, prejšnjo soboto pa je bila repriza nove sezone v Rakitni, znani blogerki opozarja: “Bolj previdno z dikcijo: “[IŠČE SE SPONZOR]” … ker … – ob vajinem izgledu ((in statusu) se latentna struktura tega vajinega apela glasi tudi drugače….

COMMENTS

Wordpress (0)