“Ej, kletni, kdo je danes dežuren dol”? – Tvitosfero zaposlil novoletni program RTV-ja in gostovanje predsednice Nataše Pirc Musar, kot napovedovalke, v oddaji “Kaj dogaja”   – TOPNEWS.si

“Ej, kletni, kdo je danes dežuren dol”? – Tvitosfero zaposlil novoletni program RTV-ja in gostovanje predsednice Nataše Pirc Musar, kot napovedovalke, v oddaji “Kaj dogaja”  

“Ej, kletni, kdo je danes dežuren dol”? – Tvitosfero zaposlil novoletni program RTV-ja in gostovanje predsednice Nataše Pirc Musar, kot napovedovalke, v oddaji “Kaj dogaja”  

Dobro je. Kljub včasih ostri retoriki na Twitterju pa se je novo leto 2023 začelo veselo, saj se očitno predvsem na desni znajo pošaliti na svoj račun.

V satirični oddaji “Kaj dogaja” so naredili pregled najpomembnejših dogodkov leta 2022. Letošnje leto je  zaznamovala kampanja za parlamentarne volitve, ki je doživela vrhunec, ko je polovica predsednikov protestno zapustila televizijsko soočanje. “Nekateri so svoj protest vzeli tako resno, da so poleg studia zapustili tudi parlament,”  je  satirični pregled leta začel Tilen Artač.

Vrhunec pa so bile “Novice s predsednico,” v kateri je osebno, kot napovedovalka nastopila predsednica države Nataša Pirc Musar, ki je dokazala, da je še vedno v dobri voditeljski formi in je takole  povezala politične spremembe v letu,  ko smo pri nas zamenjali kaj nekaj predsednikov:

“Tako je. Na RTV-ju so čisto na začetku leta zamenjali predsednika programskega sveta, potem smo aprila zamenjali predsednika vlade,  pa seveda predsednika uprave GENi. Dobili smo prvo predsednico državnega zbora , pa novega predsednika olimpijskega komiteja, ter novega predsednika uprave Telekoma. Čisto na koncu leta pa seveda še tisto najpomembnejše novo predsednico Društva kmečkih žena Spodnja Polskava…, ” je dejala Pirc Musarjeva. Nastop predsednice države v oddaj pa je seveda takoj opazila tvitosfera.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)