(VIDEO Namenoma: “Zadnje čase pa veliko “off the record” posnetkov prikaplja iz 24ur.com (POP TV-ja)- Kaj le to pomeni, imajo v hiši krta, ali namenoma koga “minirajo”? – TOPNEWS.si

(VIDEO Namenoma: “Zadnje čase pa veliko “off the record” posnetkov prikaplja iz 24ur.com (POP TV-ja)- Kaj le to pomeni, imajo v hiši krta, ali namenoma koga “minirajo”?

(VIDEO Namenoma: “Zadnje čase pa veliko “off the record” posnetkov prikaplja iz  24ur.com (POP TV-ja)- Kaj le to pomeni, imajo v hiši krta, ali namenoma koga “minirajo”?

Se še spomnite afere, ko je Washington Post objavil posnetek izjav, ki jih je republikanski kandidat Donald Trump leta 2005 izustil na prizorišču snemanja neke oddaje. Na zelo vulgaren način namreč razlaga svoj pristop do žensk.

Trump v pogovoru z Billyjem Bushem, bratrancem nekdanjega predsednika Georgea W. Busha, med drugim pojasni, da lahko “z ženskami počneš kar koli želiš … Če si slaven”, se hvali, kako preprosto “pristopi” do žensk, opiše otipavanje oziroma reče, da lahko “zagrabi” vsako lepo žensko, ki “pride mimo”. To naj bi mu ženske dovolile, ker je slaven.

Nekaj podobnega lahko spremljajmo ob objavi posnetkov s predsedniških soočanj na komercialni POP TV.
Na soočenju treh kandidatov sta se med reklamami sporekla predsedniška kandidata Nataša Pirc Musar in Milan Brglez: “Na mojo plačo si šel, povej, kakšno imaš ti, javno. Mislim daj …-Lahko ti dam …(dohodninsko napoved) – Ja daj že enkrat objavi na svoji spletni strani … Pismo , ej,” tako je Pirc Musarjeva  “of the record” polemizirala z Milanom Brglezom na soočanju na POP TV-ju, ko naj bi bile ugasnjene kamere.

 

Objava “of the record” posneteka snemanja je, kot kaže, kandidate presenetila, saj je Pirc Musarjeva zapisala na Twitterju, da ni vedela, da so med reklamami snemali njihov pogovor. Pop TV se je tko očitno zelo vpletel v predsedniško kampanjo.

https://twitter.com/TheNeeek/status/1579711661614985221

 

COMMENTS

Wordpress (0)