Pet priznanj za inovacije skupini GEN-I – TOPNEWS.si

Pet priznanj za inovacije skupini GEN-I

Pet priznanj za inovacije skupini GEN-I

V skupini GEN-I dajejo velik pomen inovacijam in napredku. Slednje so pogosto nagrajene, nazadnje na GZ Primorske in Posavja, kjer so skupaj prejeli kar 5 priznanj.

“Naši zaposleni dosegajo vrhunske rezultate, naši projekti segajo v prihodnost brezogljične družbe in energije pridobljene izključno iz sončne energije. Mnogi izmed projektov živijo že danes in so gonilo razvoja družbe v zeleno prihodnost”, so dejali predstaviniki skupine GEN-I.

“Uspeh je še toliko večji, saj smo na obe zbornici prijavili 5 inovacij in prav vse med njimi so dobile priznanja,” so ob prejemu prestižnih nagrad sporočili iz GEN-I in dodali, da so ponovno dokazali, da sodijo med najbolj inovativna podjetja pri nas in da njihove multidisciplinarne ekipe lahko premikajo meje”.

Skupina je tako prejela srebrno priznanje za uporabo umetne inteligence pri analizi satelitskih slik, srebrno priznanje za projekt OVE Budanje, srebrno priznanje za projekt eTURN, bronasto priznanje za dobavo brezogljične električne energije in nagrado za prispevek na področju inovativnosti za zeleni onboarding.

COMMENTS

Wordpress (0)