Vsi se čudijo, kaj se dogaja s Trumpovimi lasmi: Oranžna je postala siva, komentarji na družbenih omrežjih kar mrgolijo – TOPNEWS.si

Vsi se čudijo, kaj se dogaja s Trumpovimi lasmi: Oranžna je postala siva, komentarji na družbenih omrežjih kar mrgolijo

Vsi se čudijo, kaj se dogaja s Trumpovimi lasmi: Oranžna je postala siva, komentarji na družbenih omrežjih kar mrgolijo

Še vedno aktualni ameriški predsednik Donald Trump je v petek zvečer iz Bele hiše spregovoril o koronavirusu in cepljenju, vendar je njegov govor pritegnil manj pozornosti kot barva njegovih las, ki ni več prepoznavno oranžna, ampak siva.

O tem, da je Trump v zelo kratkem času osivel ali da ni več pobarvan, se na družbenih omrežjih pogosto razpravlja.

Trump (74) se je od dneva volitev v javnosti pojavljal zelo malo, od tedaj se je veliko tega spremenilo, tudi njegov novi videz.

Nekateri so opazili, da Trump nima več svoje prepoznavne blond barve las z oranžnim odtenkom, zato sklepajo, da je to zato, ker si ni las pobarval.

“Ali se meni samo zdi ali so Trumpovi lasje ta teden iz blond postali sivi? Žalostno,” je zapisal en uporabnik Twitterja, drugi pa dodal: “Vsi se želijo pogovarjati o tem, kako so Trumpovi lasje nenadoma postali beli kot list papirja.”

Mimogrede, barva Trumpovih las je bila vedno njegov zaščitni znak in odkar je pred nekaj desetletji zaslovel kot lastnik velikega števila nepremičnin v New Yorku, svoje blond-oranžne barve ni nikoli spremenil. Zato je slednje marsikomu nenavadno in neprepoznavno.

https://twitter.com/johnwatkinson/status/1327362530939985925

Že med prvo kandidaturo za ameriškega predsednika je Trump voditelju oddaje dovolil, da ga je potegnil za lase, da bi dokazal, da nima lasnega tupeja.

COMMENTS

Wordpress (0)