(VIDEO) Zasebno življenje konservativca Borisa Johnsona: Prevare, splavi, nezakonski otroci in armada ljubic – TOPNEWS.si

(VIDEO) Zasebno življenje konservativca Borisa Johnsona: Prevare, splavi, nezakonski otroci in armada ljubic

(VIDEO) Zasebno življenje konservativca Borisa Johnsona: Prevare, splavi, nezakonski otroci in armada ljubic

Boris Johnson bo najverjetneje postal prvak Torijcev in s tem britanski premier, njegova hči pa zanj pravi, da je “sebična smet”.

O Borisu Johnsonu, ki je kandidat za vodjo konzervativne stranke in premiera Velike Britanije, se ve veliko, vendar pa bi Boris najraje videl, da bi se na nekatere stvari čim prej pozabilo, na primer na nekaj ljubic in zunajzakonskih otrok.

Boris Johnson in Marina Wheeler

Ko so mediji lani septembra odkrili njegovo zvezo s Carrie Symonds, je njegova žena Marina Wheeler, po poklicu odvetnica, s katero sta bila leta poročena in imata skupaj štiri otroke, vložila vlogo za razvezo zakonske zveze. Njena hči Lara Johnson, 26, ki je le pet let mlajša od Johnsonove ljubice, naj bi očetu zabrusila, da je “sebična smet”.

Ljubezensko življenje nekdanjega britanskega zunanjega ministra se je ponovno znašlo v središču pozornosti javnosti, saj so sosedje v četrtek poklicali policijo zaradi hudega prepira v londonskem stanovanju Symondsove, kjer trenutno Johnson prebiva. Johnson, ki je svoj čas zavrnil očitke, da vara soprogo z besedami, da gre za “obrnjen piramidni nesmisel”, se je leta 1987 poročil z ljubeznijo iz študentskih dni na Oxfordu Alegro Mostain-Owen, vendar se je leta 1993 ločil, ko je soproga odkrila, da jo vara z Marino Wheeler.

Boris Johnson in Patronella Wyatt

Leta 2003 so britanski mediji razkril njegovo štiriletno zvezo z novinarko in avtorico knjig Petronello Wyatt, sicer hčerko slavnega laburista Lorda Wyatta, ki je kasneje trdila, da je enega njegovega otroka abortirala, drugega pa spontano splavila.

Takratni predsednik Torijcev Michael Howard ga je razrešil z mesta ministra za kreativno industrijo in kulturo, ker je lagal o tej aferi. Dve leti kasneje je “News of the World” pisal o njegovi zvezi z novinarko Anne Fazakerly, ko so ga videl, da je zapustil njeno stanovanje v Londonu. Tedaj ga je soproga Marina Wheeler vrgla iz hiše, kasneje pa se je z njim ponovno pobotala.

Boris Johnson, Helen Macintyre ter njun otrok

Že naslednje leto je naredil otroka svetovalki za kulturo Helen Mcintyre, njegova žena pa ga je ponovno vrgla iz hiše.

“Izjemno je ponosen na svoj turški izvor, ki je bistveno vplival na njegovo razumevanje, na primer, monogamije,” je dejala njegova soproga Wheelerjeva leta 2016 in dodala, da ji je govoril o tem, kako mu je nerazumljivo, zakaj bi bili moški obsojeni na eno žensko in da ne razume odziva medijev na njegove zasebne zadeve.

Marina Wheeler (54), ki je študirala v Cambridgeu, hčerka dopisnika BBC Charlesa Wheelerja, je leta prenašala njegovo varanje, vendar je bila za mater Borisovih štirih otrok Lare, Theodorja Apolla, Cassia Peachesa, Mila Arthurja, prevara septembra lani kaplja čez rob. Nato sta Boris Johnson in njegova 31 let mlajša ljubica Carrie Symonds skrivala svojo zvezo, vendar so jih kljub temu paparaci ujeli večkrat skupaj ob različnih priložnostih. Novopečeni par izmenično biva v njenem stanovanju na jugu Londona in njegovem stanovanju v Oxfordshiru, toda njuni prijatelji verjamejo, da se imata zares rada in pričakujejo, da se bo Carrie preselila v Dauning Street 10, če bo Johnson zmagal v tekmi za premiera.

Tisti, ki poznajo nekdanjo direktorico komunikacij v konzervativni stranki Carrie Symonds, pravijo, da je njena vloga pri prizadevanjih za oblast večja, kot mnogi mislijo. Ona je tista, ki predlaga ideje za njegove govore in kolumne za tedenske časopise. Prepričala ga je tudi, da je začel podpirati vrsto liberalnih tem – na primer, kampanje proti onesnaževanju oceanov s plastiko in kampanje proti obrezovanjem žensk.

Carrie Symonds in Boris Johnson

Njena popolna socialna znanja so očitno vplivala na Borisa, ki je bil v preteklosti večkrat kritiziran, ker nima med poslanci pomembnih zaveznikov na pomembnih položajih. Zdaj se poskuša priljubiti svojim kolegom v parlamentu, ki jih potrebuje za zmago. Dramatično je spremenil svoj videz, nosi moderno pričesko, izgubil je težo, prenehal je s pijančevanjem in prenažiranjem v večernih urah ter vsak dan kolesari, “za kar je zaslužna gospa Symonds.

Pred nekaj dnevi so policijo poklicali sosedje Carrie Symonds in Borisa Johnsona zaradi hudega prepira v njenem stanovanju, iz katerega je bilo slišati glasno vpitje, razbijanje, lomljenje krožnikov in kozarcev. Saymondsova je bila jezna, ker je Johnson na kavč razlil rdeče vino in mu očitala, da je razvajen, da mu za nič ni mar ter da mu ni treba skrbeti za denar ali kaj drugega.” Več članov konzervativne stranke se je ob tej priložnosti oglasilo na Twitterju, da bo epizoda resno ogrozila Johnsonove možnosti za zmago. Tudi javnomnenjske raziskave so pokazale padec njegove priljubljenosti.

COMMENTS

Wordpress (0)