“Dunajski dečki proti reformiranim komunistom” – Milan Zver vs. Bernard Brščič na Twitterju – TOPNEWS.si

“Dunajski dečki proti reformiranim komunistom” – Milan Zver vs. Bernard Brščič na Twitterju

“Dunajski dečki proti reformiranim komunistom” – Milan Zver vs. Bernard Brščič na Twitterju

Vse skupaj se je začelo z izjavo Milana Zvera, ki je na postavljeno trditev v vprašanju v intervjuju za Demokracijo dejal: “Predstavniki novonastale Domovinske lige so malo nenavadno nastopili v Črnomlju, ko se je belokranjska civilna družba zavzela za bolje varovano južno mejo…”

“Na vsak način so hoteli, če rečem tako, prevzeti shod civilnodružbeni organizaciji. Kričali so, a izpadli so – milo rečeno – hecno. Še posebej ob kričanju Brščiča se je večina navzočih nasmihala. Kot bi se drl kak član Zbora dunajskih dečkov… A pustimo to,” je med drugim dejal Milan Zver, nosilec liste za evropske volitve SDS in SLS.

Spopad med nosilcema liste Bernardom Brščičem in Milanom Zverom sicer preko družbenih omrežij traja že nekaj časa. Začelo se je s pozivi na soočanje podpornikov in simpatizerji Domovinske lige, ki kot je razvidno iz dogajanja na družbenih omrežjih, vse bolj navijajo za to, da bi se pred zaključkom volilne kampanje soočila nosilec liste SDS/SLS Milan Zver in Bernard Brščič, nosilec liste Dom. Bernard Brščič, predsednik Domovinske lige, o predvolilnem soočenju z Milanom Zverom, ki ga ni bilo.

https://twitter.com/BernardBrscic/status/1126840010592935941

Težko komentiram, a verjetno se je gospod Zver ustrašil soočenja. Nisva somišljenika. Predstavlja tisto, kar je v skupini EPP narobe. Je rekonstruiran socialni demokrat, z desetletnim stažem v Zvezi komunistov. Kot tak idealen kader za »žlahtno desnico«, ki v Ljubljani pridiga eno, v Bruslju pa glasuje po nareku EPP sorošoidnih globalistov.

Možno pa je, da nosilcu liste SDS+SLS delam krivico, in si v 14 dneh res ni utegnil vzeti niti ene ure.

Še vedno je bolje biti Dunajski deček kot zveroid z deponirano knjižico Zveze komunistov.

https://twitter.com/BernardBrscic/status/1130028764409339904

Sicer pa, kot je znano, se je med vodilnimi kadri SDS in Dom, ki sicer skupaj nastopajo na protimigrantskih shodih po Sloveniji, zaiskrilo že pred uradnim začetkom volilne kampanje. Boj za glasove na skrajni desnici bo očitno še oster.

COMMENTS

Wordpress (0)