Velika rast priljubljenosti prve dame ZDA Melanie Trump – TOPNEWS.si

Velika rast priljubljenosti prve dame ZDA Melanie Trump

Velika rast priljubljenosti prve dame ZDA Melanie Trump

Melania Trump (47), prva dama Amerike, je uspela v tistem, kar njen soprog Donald poskuša že odkar je zmagal na predsedniških volitvah novembra 2016, pa mu ravno ne uspeva najbolje.

Namreč, priljubljenost prve dame se je naglo dvignila in prvič je več takih, ki jo imajo radi, kot tistih, ki jim Melanija ni všeč.

Po zadnjih javnomnenjskih raziskavah je popularnost prve dame ZDA v zadnjih 10 mesecih zrasla za celih 17 odstotkov. Ko je Donald Trump 20. januarja 2017 prisegel kot novi predsednik v Washingtonu, je njegovo soprogo podpiralo le 37 odstotkov Američanov, danes pa Melanio podpira 54 odstotkov vprašanih, je pokazala Gallup-ova raziskava.

melania 1 priljubljena 2

Nedvomno bi bila njena priljubljenost še večja, če ne bi bila v prvih šestih mesecih moževega predsedovanja odsotna iz Bele hiše, v katero se je Donald Trump vselil sam, brez družine, saj je Melania s sinom zaradi zaključka njegovega šolanja ostala v New Yorku. V tistem času se Melanija skorajda ni pojavljala v javnosti. Šele poleti, ko se je družina združila v Beli hiši, je Melania zavzela položaj, ki ji pripada.

melania 1 priljubljena 3

“Ljudje imajo radi Melanio, radi imajo, ko je tukaj. Tudi sam jo imam rad. Ona je zvezda naše družine,” je dejal Trump sodelavcem oktobra na zasebni večerji v Beli hiši.

Melania je blestela na pogostih srečanjih svojega soproga s tujimi državniki in ko ga je spremljala na dvotedenski turneji po Aziji. Vedno nasmejana in do potankosti urejena. Melanija je s svojo videzom gostitelje puščala brez besed. Njeni priljubljenosti niso škodili niti spodrsljaji kot je bila npr. odločitev, da obide poplavljeni Huston v vrtoglavih visokih petah salonarjev španskega kreatorja Manola Blahnika, ki stanejo 500 dolarjev ali pa obišče otroke v vrtcu na Aljaski v jakni Ralpha Lorena, v vrednosti 2.700 dolarjev.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)