Mama Marine Le Pen, madam Pierrette Le Pen, v Playboyu! – TOPNEWS.si

Mama Marine Le Pen, madam Pierrette Le Pen, v Playboyu!

Mama Marine Le Pen, madam Pierrette Le Pen, v Playboyu!

Mama Marin le Pen, Pierrette Le Pen, se je leta 1987 odločila, da bo pozirala gola za moško revijo Playboy, da bi se maščevala svojemu možu, očetu Marine Le Pen, za žalitve, ki jih je z njegove strani, kar naprej poslušala.

Pierrette le Pen (81), mati Marin le Pen, liderke desničarske Nacionalne fronte, je pozirala pomanjkljivo oblečena in celo gola za Playboy, da bi se maščevala svojemu možu Jean-Marie Le Penu. Jean-Marie Le Pen in Pierrette, ki se je svoj čas ukvarjala z manekenstvom, sta se poročila leta 1960. V zakonu sta se jima rodile tri hčerke.

lepen1

Jean-Marie Le Pen je v sedemdesetih letih ustanovil Nacionalno fronto, ekstremno desničarsko stranko, okoli katere so se zbrali antisemitisti in bivši nacisti. Nedolgo za tem pride do nesoglasij in nerazumevanja v zakonu Le Penovih, zato se Pierrette odloči zapustiti svojega moža, Jean-Marie Le Pena. Leta 1984 se tudi izseli iz družinske hiše. Tri leta kasneje, ko je bila ločitev dokončna, se Pierrette odloči, da bo pozira gola za Playboy. Svojo potezo je takrat obrazložila, da se je od soproga ločila, ker je trdil da, je “v skladu s tradicionalnimi francoskimi vrednotami, žena dobra samo za čiščenje, ribanje, pranje in izvrševanje svojih zakonskih dolžnosti“. V Playboyu je pozirala v opravi francoske sobarice.

Marine je bila v otroštvu, kot najmlajša od treh hčera, zelo navezana na mamo. “Ko sta se starša ločila, sem vsak dan čakala, da me pokliče mama. Vendar klica ni bilo,” je povedala Marine v nekem intervjuju.

Marine Le Pen je živela brez mame

Novinar David Doucet, ki je napisal biografijo vodje Nacionalne fronte Marine Le Pen, odkriva da je bila Marine po ločitvi staršev zelo nesrečna: “V družini je prevladovalo čudno ozračje. Marine je bila z očetom na prvi pogled zelo blizu, vendar hkrati zelo oddaljena. Marine je skoraj 20 let živela brez mame, očeta skorajda ni videla, saj je bil nenehno odsoten. Vse tri sestre so vzgojile varuške,” je povedal Doucet.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)