(V ŽIVO) “Voditelji Slovenije” – Na predstavitvi knjige Dimitrija Rupla tudi Milan Kučan in Janez Janša – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) “Voditelji Slovenije” – Na predstavitvi knjige Dimitrija Rupla tudi Milan Kučan in Janez Janša

(V ŽIVO) “Voditelji Slovenije” – Na predstavitvi knjige Dimitrija Rupla tudi Milan Kučan in Janez Janša

Prihaja knjiga Dimitrija Rupla o najpomembnejših slovenskih državnikih v obdobju nastajanja in delovanja mlade slovenske države: Pučnik, Kučan, Drnovšek, Janša. Pisatelj Rupel je bil sopotnik vseh štirih imenovanih voditeljev in pozna do obisti njihovo delovanje in okoliščine in ozadja v katerih so igrali svoje velike in pomembne politične vloge.
Premierna predstavitev knjige bo 14. marca ob 11-ih v Konzorciju na kateri pričakujejo tudi udeležbo Janeza Janše in Milana Kučana, kar je seveda že sam po sebi dogodek parexselance. Tudi mi  portal  Topnews.si in  televizija Top TV bomo dogodek “dokumentirali” iz neposrednim in  integralnim  prenosom. Predstavitev bo vodila Nela Malečkar, urednica Mladinske knjige, ki je založnik tega obsežnega dela. Nela Malečkar je bila pomemben člen Nove revije v obdobju njene zgodovinske vloge pri napornem nastajanja suverene slovenske države.

Predstavitev knjige Voditelji Slovenije sociologa, pisatelja in politika Dimitrija Rupla ter pogovor z avtorjem v knjigarni Konzorcij bomo prenašali v živo na Topnews.si in Youtube kanalu Toptv.si.

COMMENTS

Wordpress (0)