(VIDEO) “… in nadvse rada bi posvojila gorilo..” – Janez Janša parvi, da ni spremljal torkovega performensa Urške Klakočar Zupančič , ker je bil na poti, pa vendar ga je že komentiral na družbenem omrežju X. – TOPNEWS.si

(VIDEO) “… in nadvse rada bi posvojila gorilo..” – Janez Janša parvi, da ni spremljal torkovega performensa Urške Klakočar Zupančič , ker je bil na poti, pa vendar ga je že komentiral na družbenem omrežju X.

(VIDEO) “… in nadvse rada bi posvojila gorilo..” – Janez Janša parvi, da ni spremljal  torkovega performensa Urške Klakočar Zupančič , ker je bil na poti, pa vendar ga je že komentiral na družbenem omrežju X.

Čeprav so na včerajšnji izredni seji DZ o stanju na področju boja proti korupciji poslanci v maratonski razpravi nizali očitke o koruptivnem ravnanju sedanje in prejšnje koalicije pa je očitno ostaja nepresežen nastop Urške Klakočar Zupančič dan prej, na  nujni seji odbora za pravosodje.

Spomnimo predsednica državnega zbora je  j dejala, da jo ob poslušanju razprave obdajajo občutki žalosti. “Spomnila sem se vseh teh afer, ki so polnile novice, in frustracije, ki sem jih tudi sama doživljala in ljudje okoli mene, ker se ni zgodilo skoraj nič,” je povedala. “Jaz in večina državljanov je žalostnih, kako si je peščica ljudi, simpatizerjev ali pa članov SDS, kaj je počela. Mi tukaj govorimo o tem, to pa so ljudje, ki nekateri še danes sedijo v parlamentu in nadaljevala: “Vem, da so moji poslanski kolegi borci proti korupciji in vztrajali bomo še naprej. Veste, saj se ne bom spuščala v vse korupcijske afere stranke SDS, ker ste itak o teh povedali že dovolj. In predvsem korupcijske afere vodje te stranke, gospoda Janeza Janše,” je očitala predsednica DZ. “In njegove najhujše zadeve, prodajo orožja. Orožja,” je dramatično poudarila.

Janez Janša je včeraj ob robu izredne seje državnega zbora dejal , da njenega nastopa ni spremlja, ker je bil na poti, pa vendar ga je komentiral na družbenem omrežju X.

 

“Kakšen človek moraš biti, da preprodajaš orožje? Jaz se sprašujem. In afera Patria, ki je zastarala. Zakaj? Zaradi tega, ker se je takrat spremenil zastaralni rok, v kolikšnem času mora biti zadeva razsojena, potem ko je enkrat vrnjena iz Vrhovnega sodišča,” je zaključila in pozvala, naj se čim prej pripravi sprememba kazenskega zakona. “Ker se to ne sme več zgoditi, da zadeva zastara. In to takšna zadeva, kot je Patria,” je  izpostavila Klakočarjeva. in se stem zelo zamerila Janševim , ki so včeraj na plano potegnili njeno diplomsko delo.

COMMENTS

Wordpress (0)