(VIDEO)”Ma stop, stop, stop! Tole ni v redu!” – Verjeli ali ne – Urška Klakočar Zupančič odigrala svojo prvo vlogo pred televizijskimi kamerami v rubriki Palomar (Golobnjak)satirične oddaji “Kaj dogaja?” – TOPNEWS.si

(VIDEO)”Ma stop, stop, stop! Tole ni v redu!” – Verjeli ali ne – Urška Klakočar Zupančič odigrala svojo prvo vlogo pred televizijskimi kamerami v rubriki Palomar (Golobnjak)satirične oddaji “Kaj dogaja?”

(VIDEO)”Ma stop, stop, stop! Tole ni v redu!” – Verjeli ali ne – Urška Klakočar Zupančič odigrala svojo prvo vlogo pred televizijskimi kamerami v rubriki Palomar (Golobnjak)satirične oddaji “Kaj dogaja?”

Čeprav se nekateri ne morejo pomiriti od silvestrskega programa nacionalke, ker so v prvih urah novega leta 2024 gledali novembrski posnetek koncerta Agropopa v Cvetličarni, kjer je Leopold (Polde) Poljanšek, nekoč Agropopovec, danes tajkun, ob 2. uri zjutraj na silvestrovo pel “Druže Tito mi ti se kunemo!,” to ni bil edini šok novoletnega programa.  V satirični oddaji “Kaj dogaja?”  na RTV Slovenija , ki je v svoji posebni silvestrski izdaji pripravila pregled najbolj odmevnih dogodkov pravkar minulega leta, je tokrat nastopila predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič. Ja prav ste prebrali . Urška Klakočar Zupančič je tokrat po pisateljskem, pevskem, pokazala tudi  tudi igralski talent.

V posebni silvestrski, sicer stalne rubrike oddaje “Kaj dogaja?” Palomar (Golobnjak) , se najprej srečata Urška (igralka Alenka Marinič)  in Robert (imitator in pevec Tilen Artač). Dokler na sceno ni vstopila Prava Urška Klakočar Zupančič.

Robert!- Urška. Robert! – Urška! Ma kje si legenda! Robi, stara sablja, pridi sem! Ma kako lahko ljudje mislijo, da sma midva skregana? Ja ne vem. Očitno ne ločijo realnosti od igre! Ej tisto, ko si odšla razočarana s sestanka… Ma tako dobro si zaigrala, jaz bi ti verjel! Kdor vlada, pač obvlada!

https://twitter.com/LesjakMatjaz/status/1741804788600168878

Predsednica državnega zbora je postregla z igralskim in režijskim  nastopom, ki v javnosti močno odmeva – nekateri so se vsemu skupaj smejali, spet drugi so bili kritični.- češ;:(“Tudi za silvestrovo državnim funkcijam vračajo ugled …”). Veliki večini pa je bil igralski in režijski  Klakočar Zupančičeve všeč.

 

Ma stop, stop, stop! Tole ni v redu! Kaj pa je? – Ma ti si jo objel. On ne objema. Urška objema. Robert bi ji dal roko. Ja vem jaz sem hotel, da je bolj sproščeno. Ma pretiravaš. Pa ti… Pa kdo si sploh ti? Pa kaj si v vladi ali v parlamentu? Pa kdo si ti, a si stric iz ozadja? Pa daj te špegle odloži. Noč je, butasto izgledaš. O.K., razumem, štekam. Ma ti, pa nehaj kričat, no. Aja ne, Ma, saj v bistvu ne kričim, samo malo zvišam glas… Ma kričiš, ne kričat! Ona nikoli ne kriči! Nikoli, nikoli. -Sedi, in daj mir. -Sedi.
Kaj pa jaz? Ti si pa odličen! Kar ostani tako. V redu, bomo šli še enkrat Vsi na pozicije! Eno vprašanje.. Na koncu kaj rečemo? Ne piše v scenariju. Na koncu pa ljudem zaželite.. Srečno, zdravo in veselo novo leto! In ne pozabite, Bog je ljubezen.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)