“Nobena ni lepša kot moja, glej ga, lepša kot moja… ” Robertu Golobu se je končno izpolnila menda najbolj skrita želja, da Tino Gaber predstavi Emmanuelu Macronu – TOPNEWS.si

“Nobena ni lepša kot moja, glej ga, lepša kot moja… ” Robertu Golobu se je končno izpolnila menda najbolj skrita želja, da Tino Gaber predstavi Emmanuelu Macronu

“Nobena ni lepša kot moja, glej ga, lepša kot moja… ”  Robertu Golobu se je končno izpolnila menda najbolj skrita želja, da Tino Gaber predstavi Emmanuelu Macronu

“Po mednarodni humanitarni 🤝 konferenci za pomoč prebivalstvu v Gazi se je predsednik vlade 🇸🇮 dr. Robert Golob nocoj udeležil delovne večerje in otvoritve 🇫🇷 pariškega Mirovnega foruma. Večerjo je gostil 🇫🇷 francoski predsednik @EmmanuelMacron s soprogo,” so objavili na na vladnem portalu družbenega omrežja X. Viri, ki so blizu predsedniku vlade Robertu Golobu pravijo , da se je tako PV- uresničila najbolj skrita in velika želja, da svojo partnerico Tino Gaber prestavi Emanuelu Macronu in seveda njegova partnerki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlada Republike Slovenije (@gov.si)

Francoski predsednik Emmanuel Macron se je že kot dijak odločil, da se bo poročil s svojo profesorico francoščine Brigitte Trogneux. Kljub temu da sta njegova starša ostro nasprotovala njegovemu razmerju s 24 let starejšo žensko, je svoj načrt uresničil.

Macronova soproga Brigitte Marie-Claude Macron je namreč nekdanja učiteljica francoščine. Znana tudi kot Madame Macron. Poročena je z Emmanuelom Macronom, ki je trenutni predsednik Francije in soprinc Andore. Brigitte Marie-Claude Macron je rojena 13. april 1953 (stara je  70 let),

Predsednik vlade Robert Golob pa ima nasprotno kot Macron 20 let mlajšo Tino Gaber, kar je vseakor tudi med politiki, ki so iz mesa in krvi, še zlasti moškim delom zavidanja vredno in ni presenetljivo, da si je Golo0b želel svojo pokazati Macronuu.

Premier Golob se je sice včeraj  udeležil mednarodne humanitarne konference za pomoč civilnemu prebivalstvu v Gazi, ki jo je v Parizu gostil francoski predsednik Emmanuel Macron. Ključni cilj konference je bil izboljšanje koordinacije mednarodne pomoči za Gazo ter zbiranje dodatnih humanitarnih sredstev za prizadeto prebivalstvo.

Voditelji držav članic EU, visoki predstavniki arabskih držav ter mednarodnih in regionalnih organizacij so se na srečanju strinjali, da je treba teroristični napad Hamasa na Izrael 7. oktobra najostreje obsoditi, pri čemer je Slovenija že večkrat pozvala tudi k takojšnji brezpogojni izpustitvi talcev, ki jih je zajel Hamas.

Po besedah Goloba je bombardiranje civilnih ciljev v Gazi, ki smo mu priča danes, popolnoma nesorazmerno s pravico do obrambe. “Pozivi, naj Izrael pri tem spoštuje mednarodno pravo, predvsem pa mednarodno humanitarno pravo, do sedaj žal niso bili uspešni,” je dejal, kot so sporočili iz kabineta predsednika vlade.

Slovenski premier je v svojem nastopu opozoril tudi na humanitarno krizo v Gazi. Po njegovem prepričanju ne moremo govoriti o dostavi humanitarne pomoči civilistom, če pred tem ne pride “do takojšnje humanitarne prekinitve spopadov”.

Slovenija je po Golobovih besedah za humanitarno pomoč že veliko prispevala, med drugim je vlada v sredo potrdila dodaten milijon evrov pomoči in tako podvojila prispevek za pomoč Palestincem.

COMMENTS

Wordpress (0)