Čeprav se skupni nastop Janše in Goloba pri Slaku sploh še ni zgodil, že prvi odzivi in komentarji v stilu: “A smo se za to borili…” – TOPNEWS.si

Čeprav se skupni nastop Janše in Goloba pri Slaku sploh še ni zgodil, že prvi odzivi in komentarji v stilu: “A smo se za to borili…”

Čeprav se skupni nastop Janše in Goloba pri Slaku sploh še ni zgodil, že prvi odzivi in komentarji v stilu: “A smo se za to borili…”

Predsednik vlade Robert Golob in prvak opozicijske stranke SDS Janez Janša bosta nocoj v oddaji 24UR ZVEČER spregovorila o sanaciji po najhujših poplavah v zgodovini Slovenije, ki so spremenile življenjske zgodbe na tisoče ljudem, so v napovedniku zapisali na POP TV-ju.

“Kaj pravita na obdavčenje dobičkov bank? Kdo bo prevzel odgovornost za gradnjo na poplavnih odmočjih? Koliko predlogov opozicije bo vlada sprejela in koliko časa bo trajala enotna politika?”

 

Pod napovednik na portalu 24ur.com so se že vsuli prvi komentarji., čeprav se nastop še ni zgodil:.

 

Frenk 7 piše takole: “Golob:… če ne zmorete sami,… potem odstopi in gremo na volitve,…. janšizmu smo 24.4.2022 rekli ne, ga poslali n smetišče, in ne dovolimo, da se skozi zadnja vrata, kot to običajno naredi in je svetovni prvak v tem, vrne,… in to h koritu sredstev za pomoč in obnovo,…. za ljudi ne bo nič ostalo, če bodo janševci s svojimi kremplji dosegli do korita”.

COMMENTS

Wordpress (0)