(VIDEO) “Jaz sem enako zgožen, kot ste zgroženi vi” – Predsednik vlade Robert Golob šokiran glede mučenja psa v Kopru – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Jaz sem enako zgožen, kot ste zgroženi vi” – Predsednik vlade Robert Golob šokiran glede mučenja psa v Kopru

(VIDEO) “Jaz sem enako zgožen, kot ste zgroženi vi” – Predsednik vlade Robert Golob šokiran glede mučenja psa v Kopru

“Mučenje živali je nedopustno. Ostro obsojam nedavno kruto ravnanje v Kopru, zato sem že reagiral in pozval pristojna ministrstva, naj ukrepajo. Dolžnost vseh nas je, da živali zaščitimo, se do njih odgovorno vedemo in jih spoštujemo.”je zapisal Robert Golob na Facebooku.

Predsednik vlade Robert Golob je pretresen nad dogodkom, ko ko je 62-letnik iz Kopra s svojim mopedom peljal psa na sprehod, ta pa je med vožnjo omagal in poginil, nakar je skrbnik njegovo truplo odvrgel v koš z biološkimi odpadki.

Dogodek iz Kopra je šokiral predsednika vlade Roberta Goloba “Enako sem zgrožen kot vi,” je dejal in napovedal nekatere spremembe oziroma vladne ukrepe

 

“Od ministrstva za kmetijstvo, ministrstva za notranje zadeve in ministrstva za pravosodje sem zahteval, da pripravijo poročila. Mislim, da mora država v takih primerih znati ustrezno ukrepati in upam, da bodo ministrstva to znala tudi narediti. Verjamem, da imamo vsi svoje živali tako radi, da bomo tistim, ki jih nimajo, preprečili, da bi živali še kdaj lahko trpinčili,” je med drugim dejal Golob.

COMMENTS

Wordpress (0)