(VIDEO) ” Hej Janez Janša, ta video je zate” : Nika Kovač poslala posebno video sporočilo Janezu – Kaj bo rekla Urška? – TOPNEWS.si

(VIDEO) ” Hej Janez Janša, ta video je zate” : Nika Kovač poslala posebno video sporočilo Janezu – Kaj bo rekla Urška?

(VIDEO) ” Hej Janez Janša, ta video je zate” : Nika Kovač poslala posebno video sporočilo Janezu – Kaj bo rekla Urška?

“Hej Janez Janša, ta video je zate in ta video zate snemam po zelo zelo dolgem času. Janez Janša tega videa ne snemam po zelo dolgo čas zaradi tega, ker se na nas ne bi opravljal ali pa ker ne bi širil naokoli sovraštva. Ta video snemam po zelo dolgo časa zaradi tega, ker smo z Inštitutom počeli druge stvari, ” je v posebni objavi na Facebooku pred nekaj urami Nika Kovač Janezu Janši poslala posebno video sporočilo, ki je kot je dejala namenjeno “samo njemu”.

 

 

 

 

“Hej, Janez Janša. Sram te je lahko, da se norčuješ iz stisk navadnih ljudi. Že nekaj tednov dobivamo pisma ljudi, ki zaradi inflacije vedno težje preživijo. Skrbi jih, kako bodo prišli do konca meseca. Skrbi jih, kako bodo plačali račune. Spopad z inflacijo je univerzalen izziv družbe, podražitve zaznamujejo ljudi vseh političnih barv, prepričanj in starosti. … Janez Janša, po objavi peticije si se začel ponovno znašati nad Inštitutom 8. marec in mano. Pri tem pa si popolnoma spregledal, da se norčuješ iz ljudi, ki imajo veliko manj kot ti. Norčuješ se iz ljudi, ki se vedno težje prebijejo čez mesec. Nekatere teme bi nas lahko vse povezale, ker gre pri njih za skupno dobro. S svojimi zapisi pa si ponovno pokazal, da ti je vseeno. Želiš nas razdvajati, ker je to edini način, da se lahko prebiješ na oblast. Tovrstno nabiranje političnih točk na ramenih revnih je neprimerno in žaljivo.”

Janez Janša se pred časom jezil, ker so predstavniki Inštituta 8. marec sodelovali na shodu v podporo Palestincem. Ko so pri Niki Kovač zagnali akcijo za boj proti inlaciji in se je Janša ob tem norčeval, pa mu je Kovačeva zabrusila, da ga je lahko sram.

COMMENTS

Wordpress (0)