(VIDEO) Aleš Hojs Zoranu Jankoviću očital, “da je slabši od jugo generalov”- Janković odgovarja, “da Hojs očitno pogreša JLA in se vprašuje, “kaj bo rekel Janša?” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Aleš Hojs Zoranu Jankoviću očital, “da je slabši od jugo generalov”- Janković odgovarja, “da Hojs očitno pogreša JLA in se vprašuje, “kaj bo rekel Janša?”

(VIDEO) Aleš Hojs Zoranu Jankoviću očital, “da je slabši od jugo generalov”- Janković odgovarja, “da Hojs očitno pogreša JLA in se vprašuje, “kaj bo rekel Janša?”

“Na rednem zborovanju proti drekovodu C0 v organizaciji Alesa Primca sem nagovoril zbrane. Janković je pri napadu na čisto pitno vodo večji agresor, kot je bila nekdanja JLA. Celo jugo generali so vedeli, da je to področje potrebno zaščititi. Kaj drekovod, celo ceste niso pustili preko,” je na  omrežju X zapisal Aleš Hojs, ki je sodeloval na ponedeljkovem shodu, ki jih Aleš Primc serijsko organizira pred vsako sejo mestnega sveta.

Predsednik mestnega odbora SDS Aleš Hojs je na shodu opozoril, da smo priča novim pritiskom na tiste, ki se temu drekovodu upirajo. Pritiski se po njegovih besedah stopnjujejo celo v tisto smer, ko ljudem, konkretno gospodu Jernejcu, grozijo prek sodišč. Spregovoril je tudi o tem, kako pomemben je boj za čisto pitno vodo. Spomnil je, da so v času pred našo osamosvojitvijo pri teh, ki se danes najbolj borijo za vodo, mnogokrat oglasili generali ali višji častniki JLA in jih svarili, naj pazijo na to območje, da ne gnojijo in pustijo drugih, da bi tukaj nenadzorovano hodili, ker so se zavedali, kako pomembna je ta pitna voda. “Danes lahko mirno rečemo, da v tem primeru, v tem segmentu, je gospod Janković večji agresor, kot je bila JLA.”

Zoran Jankovič, ki smo ga včeraj soočili s  primerjavo Hojsa odgovarja, da se Hojsu očitno toži po časih JLA in se ob tem vprašuje kaj bo na to rekel šef Janša?. “Ne spremljam družbenega omrežja X, ampak kaj drugega od njega nisem pričakoval. To, da sem slabši od JLA, saj jaz sem pozval predsednico, da prevzame kanal CO z vojsko. Ampak eno stavr je treba vedeti gospod Hojs je bil do leta 2006, 14 let je bil zaposlen v VOKI, zadnjih 6 ali 7 let, kot tehnični direktor – dober inženir. Ko sedaj razlaga o tem vodovarstven območju, verjetno govori o kanalu CO, na njegove prazne besede, ima pa pravico do svojega mnenja, bom izjemno vesel, če bo prinesel pokazat kak pisni dokument, takrat ko je bil tehnični direktor VOKE, da je kdaj nasprotoval temu kanalu CO,”.je med drugim na redni torkovi tiskovni konferenci dejal Janković.

COMMENTS

Wordpress (0)