(VIDEO) “Zadnji večer”: Konec luštnega za Goloba in Gabrovo, ki je žalostna – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Zadnji večer”: Konec luštnega za Goloba in Gabrovo, ki je žalostna

(VIDEO) “Zadnji večer”: Konec luštnega za Goloba in Gabrovo, ki je žalostna

“Veš ono, ko smo šli na morje za 14. dni. Si spoznal neko družbo in ti je bilo fajn pa si moral domov. In si imel tukaj en občutek, da je nečesa konec. Prazno je bilo vse, vedel si , da jih ne boš več nikoli videl in da nikoli več ne bo tako. kot je bilo. Ma tako je vsakič, ko se po treh dneh navežem na koga in moram dam in nikoli več ne bo te zasedbe, ” takole z nostalgijo  je Titan Gaber  opisala spomin na prvomajsko križarjenje.

 

 

“Ene mentalno zaposluje konec luksuznega križarjenja, ene pa tole na desni. Kako smo si različni, a ne?,” pa je zapis, ki ga je retvital šef opozicije Janez Janša.

Predsednik vlade  Robert Golob  bo, kot so sporočili iz njegovega kabineta že jutri v ponedeljek, 6. maja 2024, ob 11. uri pridružil mladim športnikom in športnicam na otvoritvi športnih iger mladih, ki se ponašajo z dolgoletno tradicijo. Premier dr. Golob bo mlade tudi nagovoril. Letos se bodo igre prvič odvile v Ljubljani, otroci in mladostniki pa bodo tekmovali v desetih športnih disciplinah. Na dogodku bodo prisotni tudi nekateri športni idoli.

Šport je pomemben dejavnik pri razvoju mladih in premier dr. Golob je v preteklosti večkrat izpostavil pomen redne telesne dejavnosti in zdravega načina življenja. Velik vpliv na pozitiven odnos do telesne dejavnosti ima športno udejstvovanje od otroštva naprej, saj je na ta način mogoče razviti dobre navade in spretnosti, obenem pa šport ponuja tudi spodbudno okolje za socializacijo in povezovanje mladih.

COMMENTS

Wordpress (0)