(VDEO) Sonce, voda, zrak, (S)voboda … v soboto na pikniku, včeraj na morju – Kako si je Robert Golob “spočil živce” po intenzivnem vikendu? – TOPNEWS.si

(VDEO) Sonce, voda, zrak, (S)voboda … v soboto na pikniku, včeraj na morju – Kako si je Robert Golob “spočil živce” po intenzivnem vikendu?

(VDEO) Sonce, voda, zrak, (S)voboda … v soboto na pikniku, včeraj na morju – Kako si je Robert Golob “spočil živce” po intenzivnem vikendu?

“Danes je dan zdravja. Z velikim veseljem, sploh, ker je tako lepo sonce sem šel ven, sem se razmigal, spočil živce, zdaj bom pa šel še nekaj zdravega pojest in bo dan perfekten. Ampak zdrav mora bit prav vsak dan, ne samo danes,” je Robert Golob dejal v video zapisu na svojem Instagramu.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

 

“Danes obeležujemo poseben dan: svetovni dan zdravja. Zato ga posvetimo razmisleku o eni svojih najpomembnejših vrednot – zdravju.
Slogan letošnjega svetovnega dneva se glasi Moje zdravje, moja pravica. Besede, ki opredeljujejo naše skupno zavzemanje, da ima vsakdo pravico do kakovostnih zdravstvenih storitev, izobraževanja in informacij o zdravju, kot tudi pravico do čiste vode in zraka, dostopa do zdrave prehrane, bivališča, dostojnih delovnih in okoliskih pogojev ter plačila in nediskriminacije.
Zdravje celotne družbe je eden od pomembnih meril razvitosti države. A danes živimo dlje, bolj dinamično in raznoliko. To je seveda dosežek, a hkrati s sabo prinese večje in drugačne potrebe ljudi po zdravstvenih storitvah. Naša odgovornost pa je, da z zdravo prehrano in redno telesno dejavnostjo in z upoštevanjem nasvetov zdravnika vzdržujemo svoje zdravje in ter skrbimo za dobro počutje svojega telesa.
Vsak si želi hitro in kakovostno zdravstveno obravnavo, po najnovejših standardih. Ta vlada si prizadeva, da bo javni zdravstveni sistem ohranila in še izboljšala. Edino javno zdravstvo je tisto, kar si zaslužimo. Smo solidarna družba, to imamo zapisano v svojih genih in tudi v prihodnje bomo nadaljevali po tej poti.
Veliko zdravja in veliko zdravih odločitev!,” pa je predsednik vlade Robert Golob zapisal na svojem Facebook profilu  ob dnevu zdravja včeraj zapisal ob svetovnem dnevu zdravja

COMMENTS

Wordpress (0)