Window or Tea? Ne, ne gre za Putina, samo Tina Gaber je nehala piti kavo in jo zamenjala z matcho – TOPNEWS.si

Window or Tea? Ne, ne gre za Putina, samo Tina Gaber je nehala piti kavo in jo zamenjala z matcho

Window or Tea? Ne, ne gre za Putina, samo Tina Gaber je nehala piti kavo in jo zamenjala z matcho

Gre za včerajšnjo novico, ki jo je objavil spletni portal Siol. “Tina Gaber, izbranka premierja Roberta Goloba, je s svojimi sledilci na Instagramu delila, da je v januarju opustila pregrešno razvado in jo zamenjala z bolj zdravo različico. Nehala je namreč piti kavo, ki je imela nanjo številne negativne učinke, in jo nadomestila z matcho. Kaj to sploh je,” so se vprašali ba spletnem portalu Siol.

“Od januarja dalje ne pijem več kave, ker na moje telo nikoli ni vplivala pozitivno. Če sem jo spila, sem čutila močno pospešen utrip srca in neko nervozo, stalno živčnost, razdražljivost brez razloga. Odkar pijem matcho, sem 10-krat bolj mirna. Tudi kadar gre vse narobe,” je na svojem profilu na Instagramu zapisala Tina Gaber.

Tudi sledilce je pozvala, naj prenehajo piti kavo in jo zamenjajo z bolj zdravo različico, matcho. Nato se je vsulo na družbenih omrežjih, sledila je “običajna doza” proti Tini Gaber in nato še proti Siolu.

Seznam, zakaj je Tina Gaber, izbranka predsednika vlade Roberta Goloba, pitje kave zamenjala z matcho, je dolg. Dolg pa je tudi seznam odzivov na matcho, ki je po novem namesto kave “razvada” Tine Gaber.

COMMENTS

Wordpress (0)