Zakaj je angažma Aleksandra Merla na listi Gibanja Svoboda sprožil govorice, da najbolj znani par v državi Gaber- Golob pričakuje naraščaj? – TOPNEWS.si

Zakaj je angažma Aleksandra Merla na listi Gibanja Svoboda sprožil govorice, da najbolj znani par v državi Gaber- Golob pričakuje naraščaj?

Zakaj je angažma Aleksandra Merla na listi Gibanja Svoboda sprožil govorice, da najbolj znani par v državi Gaber- Golob pričakuje naraščaj?

Čeprav lista vladajoče stranke Gibanje Svoboda še ni popolna , na listi za zdaj le sedem kandidatov, celotno listo bodo predstavili na Zbiljah prihodnjo sobot, pa je  je zanimivo , da je na pomoč Svobodi in Robertu Golobu  priskočil zdravnik , znani porodničar  in dolgoletni direktor porodnišnice Postojna Aleksander Merlo. Marca letos sta Robert Golob in Aleksander Merlo skupaj svečano prerezala trak na novi pridobitvi porodnišnice v Postojn, kjer so odprli center za oploditve z biomedicinsko pomočjo.

 

 

 

Doktor Merlo, ki je že vrsto let direktor porodnišnice Postojna, je vrhunski strokovnjak na področju ginekologije in porodništva. Veliko časa posveča tudi parom, ki imajo probleme z neplodnostjo. Aktivno deluje v državni komisiji za zdravljenje neplodnosti, pri čemer posebno pozornost posveča tudi psihosocialnemu vidiku navedenih parov, je med drugim zapisano v biografiji enega najbolj prijaznih  in dobrodušnih porodničarjev pri nas, zaradi katerega se mnoge mame odločijo za porod v postojnski porodnišnici.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Kandidatura doktorja Merla na listi Svobode pa je te dni ponovno0 sprožila  govorice o tem, da pravi par v državi Golob svojo zvezo namerava kronati z naraščajem.  Ugibanja o tem ali bo najbolj znani predsedniški par 38. letna Tina Gaber, ki jo je 57. letni  predsednik vlade Robert Golob  prvič javno predstavil  na proslavi na predvečer  kulturnega praznika 7. februarja 2023.

Tina Gaber, partnerka predsednika vlade, je pozornost  ponovno požela prejšnji vikend, ko se je udeležila  paznika v v dolini pod Poncami- v Planici, kjer je bila oblečena  enodelni zimski kombinezon na katerem sicer ni bilo opaziti, da bi bila Tina Gaber noseča. Kot so razkrili uporabniki omrežja X, se je Gabrova oblekla v izdelek podjetja Fusalp, Robert Golob pa je  prišel v svojem rjavem plašču od katerega se praktično ne ločuje in je postal zaščitni znak tako rekoč must have njegove garderobe.

Da je v govoricah o tem, da bodo pri Golobovih  morda zibali poleg  “dima” ampak tudi nekaj nekaj “ognja,” dokazuje tudi mladostni videz in  že skoraj filmski prizori v katerih v zadnjem času nastopa nasmejan in par Gaber- Golob.

Naj ob tem spomnimo, da smo na Topnews.si  septembra 2023 prvi objavili , da Luka Dončić prikriva novico o veselem pričakovanju, čeprav so se ob rojstvu njegove hčerke decembra lani spraševali, “kako to, da  noben mediji pred objavo niso vedeli prav nič o tem”?

 

COMMENTS

Wordpress (0)