Pri Dončičevih bodo zibali – Prihaja Luka Dončić 2? – TOPNEWS.si

Pri Dončičevih bodo zibali – Prihaja Luka Dončić 2?

Pri Dončičevih bodo zibali – Prihaja Luka Dončić 2?

Idilični nedeljsko dogajanje na Bledu: s plavajočim igriščem, Luka Dončić je  na tržišče poslal nove športne copat z imenom jezero Bled (ang. Lake Bled). “Zvezdnik NBA Luka Dončić je košarkarski turnir v Sloveniji gostil na jezeru,” je poročal britanski Daily Mail, dogodek so omenili tudi nekateri mediji iz regije, posamezni tuji športni portali in lokalni časniki v Dallasu.

Oboževalci najboljšega slovenskega košarkarja so postavali ali posedali ob robu jezera, oblečeni v drese in majice z njeno podobo, ter zrli na gladino. Tam je bilo košarkarsko igrišče, koš in žoga – torej skoraj vse, kar so želeli. Ni pa bilo tistega, česar so si najbolj želeli in številni zaradi tega tudi prišli. Luke Dončića na Bledu ni bilo, so poročali domači mediji.

Gledalci so si lahko potihoma prepevali eno od pesmi makedonske in srbske pop zvezde Tijane Dapčević “Sve je isto, samo njega nema”, “on” pa tokrat ni bil mišljen, kot bivši predsednik Jugoslavije Josip Broz Tito, ampak kot Luka Dončić.

Dončićeva (ne)udeležba tako vse do konca ni bila uradno znana, organizatorji so dejali, da “upajo, da bo prišel, ker so ga na dogodek na Bled povabili”. Šele v petek zvečer je uradni Twitter profil Slovenske turistične organizacije (STO), I feel Slovenia, zapisal: “Organizator je delil novico, da Luka Dončić jutri žal ne bo osebno skupaj z nami na Bledu, pošilja pa lepe pozdrave.”  Čeprav je bila uradna razlaga, da je Dončić zardi poškodbe ostal v tujini pa bi lahko bil razlog popolnoma drugačne – zasebne narave.

Luka Dončič je bil namreč včeraj s svojo zaročenko Anamario Goltes opažen v Zupančičevi jami, kjer sta se v (MCL) Medicinskem centru Ljubljana – v eni najbolj znanih zasebnih klinik Marka Bitenca, zadržala skoraj dve uri. Glede na to, da je bil to že drugi obisk slavnega para znane zasebne ordinacije po tem, ko je Luka Dončić in Anamaria Goltes, svojo najstniško ljubezen, okronal z zaroko, je naključne priče presenetil nosečniški trebušček znane bodoče mamice. Glede na fotografije ni dileme, da bodo  pri Dončičevih bodo zibali.  Zdaj je samo še vprašanje ali prihaja Luka2 oziroma ali pa bo znani par dobil fantka ali punčko?

Spomnimo, Luka Dončić se je Anamario Goltes zaročil na razgledni točki Vile Bled s prekrasnim pogledom na blejski otok, 7 julija letos.  Zaljubljeni par se je spoznal leta 2011, ko sta štela komaj 12 in 13 let, skupaj pa sta že od leta 2016.

Viralna fotografija, ki sta jo Luka in Anamaria objavila na Instagramu  je nastala na razgledni točki vile Bled, s prekrasnim pogledom na Blejski otoček, si je takoj prislužil že 1,5 milijona všečkov, pod njo pa so se zvrstile številne čestitke. Ne glede ali bo fantek ali punčka bo dota, ki bo otroku položena v zibko velika, saj bo Luka Dončić verjetno prvi zvezdnik lige NBA, ki bo pri svojih letih zaslužil milijardo evrov. Vsi ostali zvezdniki so te astronomske številke dosegli v kasnejših zrelih ali v poznih letih, ko so končali svojo kariero.

COMMENTS

Wordpress (0)