“Dan, ko je volja povsem na tleh.. Ko razmišljam ali je vredno ali ne..” Pavel Rupar tokrat snel rokavice: Kako lahko ankete “dajo” več Stevanovići “Resnici” kot “Glasu upokojencev”? – TOPNEWS.si

“Dan, ko je volja povsem na tleh.. Ko razmišljam ali je vredno ali ne..” Pavel Rupar tokrat snel rokavice: Kako lahko ankete “dajo” več Stevanovići “Resnici” kot “Glasu upokojencev”?

“Dan, ko je volja povsem na tleh.. Ko razmišljam ali je vredno ali ne..”  Pavel Rupar tokrat snel rokavice:  Kako lahko ankete “dajo” več  Stevanovići “Resnici” kot “Glasu upokojencev”?

“Dan, ko je volja povsem na tleh.. Ko razmišljam ali je vredno ali ne.. Sinoči so me zvesti prijatelji želeli razveseliti z anketo, ki jo je dalalo v javnost časopisno podjetje Delo.. Zapis mojega svetovalca EK je bil navdušujoč, češ presegaš prag vstopa v parlament, čeprav te mediji povsem ignorirajo in napadajo!,” je Pavel Rupar zapisal na  svojem Facebook profilu, kjer je tokrat snel rokavice.

“Stresel me je hladen šok, očem ne bi verjel, če bi ne videl! In mi Glas upokojencev? Da nas prehiteva Resnica je za Slovenijo in nas vse sramota, da so pred vami, dragi upokojenci Pirati, neka Vesna in da Bogu hvala nimamo še stranka Pajacev pa je zame poraz!! Pa ne zame, jaz se zase ne borim!! Za upokojence je!
Zakaj tako nizka podpora stranki Glas upokojencev, ki je trenutno daleč , daleč najbolj aktivna na terenu, obiski in moja pota med ljudmi pa včasih dajejo pretirano naklonjenost, ki sem jo vesel ampak, ali je iskrena? Glede na rezultate ni!,” ugotavlja Rupar, ki za to krivi  “medijski mrk”

Njegov zapis na Facebooku objavljamo v integralu spodaj: “Dan, ko je volja povsem na tleh.. Ko razmišljam ali je vredno ali ne..
Sinoči so me zvesti prijatelji želeli razveseliti z anketo, ki jo je dalalo v javnost časopisno podjetje Delo.. Zapis mojega svetovalca EK je bil navdušujoč, češ presegaš prag vstopa v parlament, čeprav te mediji povsem ignorirajo in napadajo! A ko sem natančno pogledal se mi je sesulo vse, kar sem nameraval in želel od preteklega leta dela in strašanskih naporov za upokojence in družbo! Od ustanavljanja lokalnih odborov, kongresa stranke, 10. protestnih shodih, vloženih zakonov, ustavnih presoj..
Anketa pokaže, da se klub bednemu življenju, aferam in krajam še vedno ni znižal odstotek strankam, ki nas plenijo. Tako Svoboda, SD in Levica še vedno kraljujejo, njihov tihi podponik Nsi pa celo napreduje! Stresel me je hladen šok, očem ne bi verjel, če bi ne videl!
In mi Glas upokojencev? Da nas prehiteva Resnica je za Slovenijo in nas vse sramota, da so pred vami, dragi upokojenci Pirati, neka Vesna in da Bogu hvala nimamo še stranka Pajacev pa je zame poraz!! Pa ne zame, jaz se zase ne borim!! Za upokojence je!
Zakaj tako nizka podpora stranki Glas upokojencev, ki je trenutno daleč , daleč najbolj aktivna na terenu, obiski in moja pota med ljudmi pa včasih dajejo pretirano naklonjenost, ki sem jo vesel ampak, ali je iskrena? Glede na rezultate ni!
630 000 je upokojencev in recimo, da jih polovica živi solidno, čeprav se borimo tudi za njih, in še, da je polovica še vedno ideološko proti meni in nam je sprejemljivo! A kje je potem 160 000 upokojencev, ki živijo iz dneva v dan, ki prosite naj se borimo za razlike med pokojninami, regrese, božičnico, kje ste prevarani moški z nepravično odmero, kje ste upokojeni kmetje, vdove in invalidi? Je potem napoved enega od bogatih upokojencev s 6800 eur pokojnine in dodatki pravilna , ko pravi, da me podpirate le pri delu, borbi z oblastjo in norimi napori, da vam bo bolje, ko pa bo potrebno storiti nekaj za zahvalo, se boste pa obrnili proč in volili enako, kot ste..? Brez sprememb, hvaležnosti, spoštovanja?
Bojim se, da bo tako! Že, ko vas prosimo za kakšen euro je odziv zaskrbljujoč.. Zadnja prošnja in odziv vse Slovenije in vseh upokojencev je bi v prvem dnevu 290 eur, kasneje pa nič več! Nula!! Torej je dejansko možno, da nas pošiljate v boj, v “ogenj”, ko pa pride povišana uskladitev pa nikjer nikogar! Bo na volitvah enako?
V končni fazi mi je vseeno, danes mi je morala in volja padla povsem na nulo! Res se ne borim zase, zadnje čase opažam hudo izgorelost, utrujenost.. Bojim se za zdravje, ki bi ga z veseljem podaril, če bi čutil hvaležnost! Pa je ne! Resno se je vprašati, zakaj, za koga? Delati in se razpočiti ali sedeti doma na vrtu , piti kavo in zamahniti z roko, ker je itak vseeno! Res sem razočaran spoštovani upokojeni, žal mi je, da tole pišem ampak zamislite se tudi vi! Vsi levi in desni!! Tisti z dobrimi in vi s slabimi pokojninami! Bi po vsem, kar sem pojasnil bili v moji koži? Dvomim..
Ne bom še odnehal, zdaj ste na vrsti vi! Svojo pokojnino za Glas upokojencev zapravim polovico na mesec, časa potrošim od 8 do 14 ur dnevno! Čas bi bil, da nam pomagate, tako s kakšnim eurom, kot z udeležbami na ustanovnih odborih, pismih, protestih! Potrebujemo moralno in finančno podporo, sicer zapremo “trgovino” in grem v pravi pokoj! Mislim zelo resno, čas odločitve bodo Evropske volitve..”

COMMENTS

Wordpress (0)