“Naša mala klinika”: Kirurg Erik Brecelj z izjavo o SD kot “plenilski stranki” razjezil Miloša Pavlica, ki mu očita, da je resen “duševni bolnik” – TOPNEWS.si

“Naša mala klinika”: Kirurg Erik Brecelj z izjavo o SD kot “plenilski stranki” razjezil Miloša Pavlica, ki mu očita, da je resen “duševni bolnik”

“Naša mala klinika”:  Kirurg Erik Brecelj z izjavo o SD kot “plenilski stranki” razjezil Miloša Pavlica, ki mu očita, da je resen “duševni bolnik”

Stavka zdravnikov je povzročila prave male vojne na družbenih omrežjih in v medijih.  V četrtkovi oddaji Tarča je bil gost tudi  tudi onkološki kirurg Erik Brecelj, ki je zelo neposredno povedal, kakšen vpliv naj bi stranka SD, ki se te dni vse bolj otepa sumov korupcije, imela tudi v zdravstvu. Brecelj, ki je javnosti znan po svojih neposrednih izjavah, sicer od januarja 2023 vodi vladni strateški svet za zdravstvo.

“Kaj je stranka SD v zdravstvu, vemo. To je stara plenilska stranka,” je pred kamero dejal Brecelj. Kot so izpostavili v oddaji, je kirurg pred dnevi k odstopu iz strateškega sveta za zdravstvo prisilil direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) Branka Gabrovca.

 

Pavlica je namreč Brecljevo izjavo v oddaji Tarča, ki je SD označil za »staro plenilsko stranko«, na facebooku komentiral: »Če reformo zdravstva vodi resen duševni bolnik, ni čudno, da gre vse v maloro. Že desetletja živi v svojem izmišljenem svetu in trosi pravljice. Odgovornosti pa ne prevzema nobene.« Kirurg Erik Brecelj z izjavo o SD kot plenilski stranki razkuril Miloša Pavlica, ki mu očita, da je resen duševni bolnik . “Niso samo bedaki. So tudi primitivni,” se je na to izjavo Pavlice,po poročanju revije Reporter,  odzval Brecelj.

SD- ju se bodov prihodnjih dneh odločili, ali bodo Breclja tožili

 

COMMENTS

Wordpress (0)