(VIDEO) Kaj so pred današnjo operacijo Roberta Goloba v UKC-ju povedali “vsi predsednikovi možje”? – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kaj so pred današnjo operacijo Roberta Goloba v UKC-ju povedali “vsi predsednikovi možje”?

(VIDEO) Kaj so pred današnjo operacijo Roberta Goloba v UKC-ju  povedali “vsi predsednikovi možje”?

Po tem, ko je v javnosti,  kot strela v sredo udarila novica, da gre predsednik vlade  Robert Golob danes  “pod nož”, na nujno operacijo kile v UKC,  so se v javnosti začela pojavljati ugibanja o tem,  kaj se res dogaja z Golobom, je operacija res nujna in ali pa gre za  strateški ali taktični  umik iz javnosti, predvsem pa ali se bo po operaciji sploh vrnil na položaj premiera, smo  zadeve preverjali pri ministrih, ki so najbližje Golobu.

“Predsednikovih mož”  pa ne skrb skrbi zdravstveno stanje predsednika vlade Goloba oziroma dejstvo , da danes gre na operacijo:  “Ne gre za normalno operacijo, ki bo zagotovo uspešna in bo tudi kmalu se vrnil,”  je bil včeraj  pred sejo vlade bil optimističen  Matej Arčon
Na vprašanje kako  komentira rotacijo v času odsotnosti  Goloba na vrhu vlade, kkjer  Luka Mesec prevzel  vodenje vlade, ki ima še eno podpredsednico Tanjo Fajon Arčo odgovarja.  “Podpredsednik je očitno več prisoten, Tanja Fajon je precej v tujini in je to čisto operativni razlog. Gre tudi za krajšo odsotnost”.  Na naše vprašanje kdaj pa računajo, da bi se predsednik vrnil, Golob je v sredo  napovedan kot slavnostni govornik ob dnevu Rudolfa Maistra. “Slavnostni govornik bo ampak operativno bo verjetno pokazal čas, kako bo tudi prestal operacijo.”

Bojan Kumer: “Gre za klasični rutinski poseg, Mislim , da je nekje tri tedne nazaj moj zelo dober prijatelj imel takšen operativni poseg.  Že naslednji dan je bil doma. Tako, da sem mu včeraj osebno zaželel uspešno operacijo in pa čimprejšnje okrevanje. V teh časih ga zelo zelo potrebujemo, tako da upam, da bo es čimprej nazaj”.

Nekaj je bilo polemik glede tega, da je Luka mesec prevzel vodenje ta čas, ko bo predsednik odsoten, da ni Tanja Fajon kaj vi pravite na to?.
“Jaz mislim , da je tako naneslo. Iz UKOM-a so, če sem prav prebral sporočili, da gre  gre za to alternirajoče rotiranje. Zdaj a vrsti je bil pa Luka Mesec, kot podpredsednik vlade,” je dodal Kumer   

Matjaž Han: “Moram reči, s tem se res ne ukvarjam. Ampak tukaj resno mislim , če gre predsednik na operacijo in hvala bogu to so rutinske operacije, če gre za kilo in da bo čimprej nazaj”.
Na naše  vprašanje ali se dobro razumeta predsednik vlade Golob in gospa Fajonova
“To boste morali po mojem njiju vprašati, ker tega res ne vem kako se med sabo nekateri ljudje razumejo. Jaz sem razumem z vsemi dobro,” je z nasmeškom na ustih komentiral Matjaž Han.

COMMENTS

Wordpress (0)