“Zdaj, ko ste napad začeli, bomo odgovorili, kot je Ukrajina odgovorila Rusiji” – Libertarec iz Londona “grozi z vojno” vodstvu nacionalke – TOPNEWS.si

“Zdaj, ko ste napad začeli, bomo odgovorili, kot je Ukrajina odgovorila Rusiji” – Libertarec iz Londona “grozi z vojno” vodstvu nacionalke

“Zdaj, ko ste napad začeli, bomo odgovorili, kot je Ukrajina odgovorila Rusiji” – Libertarec iz Londona “grozi z vojno” vodstvu nacionalke

“Bodite prepričani, da ima režim, ki vas ščiti, krajšo dobo od naše odločnosti, da vas za vaše zločine kaznujemo,” je v pismu novemu vodstvu nacionalke iz Londona zagrozil Libertarec Tomaž Štih ter na Twitterju dodal zapis: “Pišite jim in to objavite, da bodo ljudje okoli njih razumeli, da ne smejo kolaborirati (z njimi…), če ne želijo po padcu režima končati na ulici (…z njimi). Naj v zločinu ostanejo sami”.

 

“Zločin” novega vodstva nacionalke naj bi se zgodil, ker je bila ukinjena oddajo Arena, ki sta jo morala zapustiti njena dosedanja voditelja Igor Pirkovič in Vida Petrovčič. Še več ognja v strehi je zaradi tega, ker sta se od Dnevnika in Odmevov moral posloviti voditelja Valentina Plaskanin Luka Svetna.  Luka Svetina ne bo več voditelj Odmevov, Plaskanova ne bo več vodila Dnevnika.

 

Novo vodstvo, ki ga je pred kratkim prevzela v. d. odgovorne urednice Polona Fijavž, se je odločilo tudi za spremembo pri oddaji Arena. Odslej se bo nova oddaja imenovala Arena, pogled naprej in bo, kot so zapisali na RTV, “nadaljevanje dosedanje oddaje z jasnim vsebinskim fokusom, do konca leta usmerjenim v odpravljanje posledic vremenskih katastrof”.

Od vodenja Dnevnika poslavlja tudi Valentina Plaskan Jordan. Oba, tako Svetina kot Plaskanova, sta delo na TV Slovenija začela po prihodu zdaj že nekdanjega direktorja TV Slovenija Uroša Urbanije. Pred prihodom na RTV je Svetina delal kot novinar Nove24TV, Plaskanova pa je novinarsko delo opravljala na Planet TV.

“Lojalna jim je bila (jebeno večim), pa ni pomagalo …”, pa  je na Tvitterju o zamenjavi  Valentini Plaskan zapisal Davorin Kopše.

COMMENTS

Wordpress (0)