“Sem malajski sončni medved!” -Kitajski živalski vrt zanika, da so nekateri njegovi medvedi morda ljudje v kostumih – TOPNEWS.si

“Sem malajski sončni medved!” -Kitajski živalski vrt zanika, da so nekateri njegovi medvedi morda ljudje v kostumih

“Sem malajski sončni medved!” -Kitajski živalski vrt zanika, da so nekateri njegovi medvedi morda ljudje v kostumih

Živalski vrt na Kitajskem je zanikal namigovanja, da so nekateri njegovi medvedi morda ljudje v kostumih, potem ko so po spletu zaokrožile fotografije živali, ki stojijo kot ljudje.

Posnetek medveda, ki stoji v mestu Hangzhou na Kitajskem, je preplavil družbena omrežja s teorijami zarote, da gre za človeka v obleki. V živalskem vrtu so skušali razjasniti zadeve z objavo izjave z medvedjim glasom. “Sem malajski sončni medved!”

Zmeda se je  začela konec julija, ko se je na kitajskem družbenem omrežju Weibo pojavil videoposnetek sončne medvedke Angele, ki stoji na skali v svojem živalskem vrtu.

Prve špekulacije, da v ogradi živalskega vrta v resnici ni sončni medved, temveč le v medveda preoblečen človek, so se pojavile že po prvem posnetku. Takrat je kitajski živalski vrt izdal izjavo, v kateri so zanikali ugibanja o preobleki, poroča The Independent. “Nekateri ljudje mislijo, da se v meni skriva oseba. Zdi se, da me ne razumejo prav dobro,” so v zapisu skozi oči štiriletne medvedke Angele sporočili na družbenem omrežju.

Kitajski živalski vrt zanika, da so njegovi sončni medvedi ljudje v kostumih V živalskem vrtu Hangzhou so na družbenih omrežjih sporočili, da so sončni medvedi iz Malezije manjši od drugih medvedov in so videti drugače, a so vztrajali, da so pravi.

COMMENTS

Wordpress (0)