Blišč in beda slovenske estrade: Tina Gaber na udaru zaradi zapisa v diplomi o “sirotinji” in kokainu, ki si ga “žal (v slovenski estradi op. av.) vsi ne morejo privoščiti” – TOPNEWS.si

Blišč in beda slovenske estrade: Tina Gaber na udaru zaradi zapisa v diplomi o “sirotinji” in kokainu, ki si ga “žal (v slovenski estradi op. av.) vsi ne morejo privoščiti”

Blišč in beda slovenske estrade: Tina Gaber na udaru zaradi zapisa v diplomi o “sirotinji” in kokainu, ki si ga “žal (v  slovenski estradi op. av.) vsi ne morejo privoščiti”

Seciranje Tine Gaber, partnerice Roberta Goloba,  nima limitov. O njej smo izvedeli že praktično vse in še več.  Po zapisih iz njenega prejšnjega življenja  je zadnja dejanjeseciranje njenega diplomskega dela “Bela estrada”, kjer jo je zanimalo kakšen je odnos ljudi iz slovenske estrade do prepovedanih drog.

Gabrova ugotavlja, da “se toliko droge med slovenskimi estradniki porabi zgolj zaradi samega užitka. Naši igralci, pevci in manekeni ter ostali ljudje iz sveta estrade, žal ne živijo zvezdniških življenj, ki jih okušajo estradniki drugod po svetu. So popolnoma normalni ljudje, srečamo jih na ulici, v nakupovalnih centrih, restavracijah, kopališčih. Njihovo življenje je po večini povsem povprečno in moje mnenje je, da ne doživljajo nekega strašnega pritiska, da bi bil ravno to razlog, da bi se prepustili drogam.”

 

 

Ugotovitev Gabrove , da “kljub dejstvu, da se cene drog znižujejo, te še zmeraj niso poceni. Gram kokaina v Ljubljani stane okoli 70 evrov. Žal si ga ne morejo privoščiti vsi, dejstvo, da večina estradnikov v Sloveniji ni bogatašev, pa je jasno,” je postala viralni hit, ki je vznemiril predvsem opozicijsko SDS in tudi predsednika Janeza Janšo.

COMMENTS

Wordpress (0)