“Oseba na sliki, Janez Pogorelec, je provokator iz koristoljubja” – Janez Janša hudo ozmerjal novopečenega člana Logarjeve platforme Pogorelca, ki Janši odgovarja: “Sledove nohtov bo pustil po stenah, ko ga bodo nesli ven…” – TOPNEWS.si

“Oseba na sliki, Janez Pogorelec, je provokator iz koristoljubja” – Janez Janša hudo ozmerjal novopečenega člana Logarjeve platforme Pogorelca, ki Janši odgovarja: “Sledove nohtov bo pustil po stenah, ko ga bodo nesli ven…”

“Oseba na sliki, Janez Pogorelec, je provokator iz koristoljubja” – Janez Janša hudo ozmerjal novopečenega člana Logarjeve platforme Pogorelca,  ki Janši odgovarja: “Sledove nohtov bo pustil po stenah, ko ga bodo nesli ven…”

Dolgoletni član Nove Slovenije in eden od vidnih udeležencev ustanovitve Logarjeve Platforme sodelovanja Janez Pogorelec, je v izjavi novinarjem po končanem dogodku v Grand Plaza hotelu izrazil upanje, da so bili z ustanovitvijo društva “vzpostavljeni nastavki tega, da bo na neki točki gospod Logar prevzel SDS, in potem sem skoraj prepričan, da bo desnica zmagala na volitvah”.

“Prišel sem podpret to pobudo, da smo v dialogu in da se pogovarjamo. Prav tako podpiram pobudo, da je treba na slovenski desnici nekaj narediti, saj trenutno stanje ne more več trajati dolgo,” je dejal član izvršilnega odbora NSi Janez Pogorelec.

Na vprašanje, ali je  ustanovna seja društva nastavek nekega sredinskega projekta, je Pogorelec odgovoril, da misli, da je tako. “Upam tudi, da so to nastavki, da bo na neki točki gospod Logar prevzel vodenje SDS. Če se bo to zgodilo, sem skoraj prepričan, da bo desnica zmagala na naslednjih državnozborskih volitvah,” je še dodal Pogorelec in s tem zelo razjezil Janeza Janšo.

 

“Oseba na sliki, Janez Pogorelec, je provokator iz koristoljubja. Popoln, dovršen primerek iz t.i. nove generacije Nove Slovenije,zaradi katerih se ustanovitelj dr. Andrej Bajuk obrača v grobu. Kot provokatorja ga je pred leti LjudmilaNovak poslala celo na kongres stranke SDS. Podobno vlogo je imel včeraj na ustanovitvi sodelujmo.

Njegova vroča želja je postati sodnik u stavnega sodisca. Zato zbira piškotke z mize vzporednega mehanizma. Pridno skrbi, da http://N.Si ne zaide iz sfere zdravih sil. Skoči na vsak zapis, ki škodi lastniku škatle s piškoti. Za nagrado dobi majhen keks, hov, hov, pridno pomaha z repkom in se pripravi na naslednji skok.

Rešitev je enostavna. V bistvu gre za piškotnega trola, ki ga je potrebno ignorirati ali blokirati. Ni skokov, ni piškotov. Si predstavljate, da na ustavno sodisce pride še ta zbiralec piškotov?,” je na Twitterju jezno zapisal Janez Janša.

https://twitter.com/JanezPogorelec/status/1664336906685915147

https://twitter.com/FranceHribersek/status/1664506919506124800

COMMENTS

Wordpress (0)