“Kje so naše ladje”: Jaša Jenull pri Boštjanu Poklukarju, Nika Kovač v Parizu – TOPNEWS.si

“Kje so naše ladje”: Jaša Jenull pri Boštjanu Poklukarju, Nika Kovač v Parizu

“Kje so naše ladje”: Jaša Jenull pri Boštjanu Poklukarju, Nika Kovač v Parizu

 

Kot smo lahko prebrali na spletni strani vlade  je “minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar z najožjima sodelavkama je v prostorih ministrstva sprejel predstavnika iniciative Glas ljudstva Jašo Jenulla.

“Kot je na srečanju povedal minister Poklukar, imajo civilna družba in nevladne organizacije pomembno vlogo v slovenski družbi, še zlasti pri nadaljnjem razvoju demokracije. Poklukar se je zavezal k transparentnemu delovanju ministrstva in ob tej priložnosti tudi pozval nevladne organizacije, naj budno spremljajo naše delo. Slednje je namreč eden od dejavnikov, ki nas v partnerskem dialogu spodbuja k iskanju še boljših rešitev. Prav dialog z nevladnimi organizacijami in sistematično vključevanje civilne družbe v procese odločanja pa sta tudi zaveza te vlade”.

Na fotografiji: državna sekretarka Helga Dobrin, minister Boštjan Poklukar, vodja Kabineta ministra Nataša Hvala Ivančič in Jaša Jenull na srečanju v ministrstvu

 

Na družbenih omrežjih pa  je pozornost namenjena Niki Kovač, ki se tokrat aktivnosti opozicije tokrat usmerjene proti dokončanju kanala C0 so sena  pozive odzvali tudi  Inštitutu 8. marec: “Že dlje časa nam pišete v zvezi s kanalom C0 v Ljubljani. Sprašujete nas, zakaj se ne odzovemo, kot smo se odzvali pri referendumu o škodljivih spremembah Zakona o vodi. Razlog je preprost. Nismo strokovnjaki za to področje. Poleg tega smo si v Inštitutu naložili veliko projektov, naše kapacitete pa so omejene in žal nimamo čarobne palčke, da bi lahko z enim zamahom rešili svet,” so zapisali na družbenem omrežju Twitter.

https://twitter.com/vagaja_boris/status/1638235002209968153

COMMENTS

Wordpress (0)