(VIDEO) Biseri! Urška Klakočar Zupančič “poje boljše kot Celine Dion v orginalu” – Urški Klakočar Zupančič na Radiu Robin Sandi Morel zapel rap: “Eeee moja Urška!” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Biseri! Urška Klakočar Zupančič “poje boljše kot Celine Dion v orginalu” – Urški Klakočar Zupančič na Radiu Robin Sandi Morel zapel rap: “Eeee moja Urška!”

(VIDEO) Biseri! Urška Klakočar Zupančič “poje boljše kot Celine Dion v orginalu” – Urški Klakočar Zupančič na Radiu Robin Sandi Morel zapel rap: “Eeee moja Urška!”

Urška Klakočar Zupančič, ki je bila  gostja Radia Robin, kjer so ji  namesto običajne komunikacije  namenili rap glasba v najosnovnejši obliki z naslovom: “Eee moja Urška! ” Predsednica državnega zbora je bila “prva slavna vip voditeljica, ki se je pridružila našemu popoldanskemu voditeju Sandiju Morelu,” so zapisali na Radiu Robin.

“Od nekdaj lepe so Ljubljanske slovele, al lepše od Urške bilo ni nobene, nobene očem bilo bolj zaželene, v rdečih štiklah je prišla do mene…Poslušaj Urška, kul si, dvigam palec, pesem je darilo za te za 8. marec. Dejanu Zavcu zrasla je buška  eee moja Urška!
N rdči preprogi, kot v Hollywood, ti si nam mahala, drugi se ni trudu. Nisi kakor druge, jabolko ni hruška, eee moja Urška. Gledam časopise polne so novice. Urška je nadela v parlamentu rokavice. Pretepla je prvaka, to ni mala malca, Dejana Zavca! Ne vem kaj si imela, ne vem kaj si želela, pretirano drago si na Dunaj poletela, še te mamo radi uživajm daj si duška eee  oja Urška.  Eee moja Urška”!

Seveda je Urška  Klakočar Zupančič tudi sama preizkusila v različnih glasbenih žanrih, kar pa ni ostalo brez odmeva, predvsem pri njenih političnih nasprotnikih. “A se ji lahko končno da eno variete Miša Molk Jonas Mario oddajo, pa da je ne gledamo več v politiki?, je eden od  komentarjev  na Twitterju. Glede na dobre zveze na nacionalki bi ji v opozicijski SDS,  bi sedaj lahko to zlahka  zlahka  uresničili”.

https://twitter.com/alvis_slo/status/1635363745257115648

“A se ji lahko končno da eno variete miša molk jonas mario oddajo, pa da je ne gledamo več v politiki?

https://twitter.com/Mirko_Mayer/status/1635554348968165376

COMMENTS

Wordpress (0)