(V ŽIVO) Zoran Janković na redni tiskovni konferenci o protestih & aktualnem dogajanju – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) Zoran Janković na redni tiskovni konferenci o protestih & aktualnem dogajanju

(V ŽIVO) Zoran Janković na redni tiskovni konferenci o protestih & aktualnem dogajanju

Ljubljanski župan Zoran Janković pa meni, da so na ponedeljkovi seji člani mestne koalicije “izkazali pogum na čelu s podžupanom Samom Logarjem”. Dodal je, da ima vsak pravico, da se odloči po svoji vesti, v primeru glasovanja o dodatku direktorici pa so spoštovali tudi zakonodajo, je povedal na današnji novinarski konferenci.

Ob tem je spomnil na razpravo podžupana Boštjana Koritnika na seji, da je leta 2021 kot minister tedanje vlade opazoval stanje v Sloveniji, Ljubljana pa je bila s svojim načinom cepljenja in testiranja drive-in zgled vsem. Po Koritnikovem mnenju bi direktorica lahko dobila spor na katerem koli sodišču, ker je izpolnila kriterij in je svet zavoda dal soglasno mnenje, je Janković danes ponovil njegove besede.

Ob tem je spet pohvalil premierja Roberta Goloba, ki je “sreča za to državo, skupaj s svojim Gibanjem Svoboda”, je prepričan Janković. “Gibanje Svoboda na državnem in mestnem nivoju in Lista Zorana Jankovića na mestnem nivoju smo tisti, ki prevzemamo odgovornost za razvoj Ljubljane,” je dodal.

Novinarska konferenca ljubljanskega župana Zorana Jankovića, na kateri je komentiral aktualno dogajanje se je  začela ob 10:30 in smo jo  prenašali v živo na Topnews.si in You Tube kanalu TopTV.si.

COMMENTS

Wordpress (0)