“UKZ kot deklarirano zaščitnico živali je ob tem posnetku (zajca v CD-ju op. av.) pač vrglo na rit. In ti jo zdaj v glavo j…. z nezavednim” – Bojan Krajnc v.s Roman Vodeb & druge “teorije zarote” – TOPNEWS.si

“UKZ kot deklarirano zaščitnico živali je ob tem posnetku (zajca v CD-ju op. av.) pač vrglo na rit. In ti jo zdaj v glavo j…. z nezavednim” – Bojan Krajnc v.s Roman Vodeb & druge “teorije zarote”

“UKZ kot deklarirano zaščitnico živali je ob tem posnetku (zajca v CD-ju op. av.) pač vrglo na rit. In ti jo zdaj v glavo j…. z nezavednim” –  Bojan Krajnc v.s Roman Vodeb & druge “teorije zarote”

“Latentno (nezavedno) ozadje njene (Urškine) kritike je v resnici čisto drugo. Po mojem psihoanalitičnem videnju je ne moti zajec, pač pa Tina G.. Logika simbolne projekcije na dežurnega krivca, zajca, ima krute zakonitosti, ki so zavesti neznane,” je na Twitterju zapisal  psihoanalitik Roman Vodeb, ki sicer precej časa namenja predsednici državnega zbora Urški Klakočar Zupančič in ki je postala tako rekoč njegova “muza”.

Bojan Krajnc, slovenski novinar, televizijski urednik, zaposlen na RTV Slovenija kot ekspert področja razvedrilnih vsebin, je tokrat vzel v bran Urško Klakočar Zupančič. “Glej, tudi meni je bilo težko gledati tisto realistično zajčjo lutko, a umetnost je tu zato, da tudi šokira. Od tebe pa je odvisno, koliko preneseš. UKZ kot deklarirano zaščitnico živali je ob tem posnetku pač vrglo na rit. In ti jo zdaj v glavo jebeš z nezavednim”.

Dežurne kritike in medije še vedno zaposluje nepojasnjena  odsotnost predsednice državnega zbora na državni proslavi ob kulturnem prazniku v CD-ju čeprav je seveda čas zimskih počitnic in marsikdo si je privoščil dopust, verjetno tudi UKZ.

https://twitter.com/tolemamo/status/1624499626123329537

Sicer pa proslava v CD  še vedno zaposluje medije, kjer analize gredo že v polje  “teorije zarote#. Najdlje so šli v Demokraciji, kjer so se lotili modnega dodatka Tine Gaber, ki je nosila modni dodatek posebno torbico za pasom. V resnici naj ne bi šlo za modni dodatek ampak za posebno ploščico “novo tehnologijo, ki jo uvaja Golobova vlada” za zaščito pred  vohunjenjem.

“Kot nam je še povedal vir, je bil prav z namenom, da Tina Gaber ne bi pritegnila prevelike pozornosti, sprožen dogodek s Svetlano Makarovič. “To je bilo še toliko bolj potrebno, ker se je predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič opravičila in je obstajala nevarnost, da bi Tino Gaber spraševali, kaj ima okoli pasu,” poroča Demokracija.

“Kdorkoli je že to pisal, je jasno vsaj to, da nima niti minimalnega smisla za humor, pač pa zelo nizek IQ in nič srčne kulture. To nima nobene zveze niti s humorjem, niti s satiro. Normalnemu človeku gre ob branju takih pomij samo še na bruhanje.
Osebno se mi – kot katoliku, domoljubu in desničarju – SDSovska medijska mašinerija gabi že od prej, moj odpor pa samo narašča, s tem pa tudi bes zaradi dejstva, s kako cenenimi vsebinami ta DRHAL iz Mravljišča dejansko dela uslugo vladajočim. Kučanu, Golobu in ostalim se lahko samo smeji, ker je ta kmetavzarska fevdalna kamarila s Trstenjakove 8 njihov največji zaveznik. A ste res tako možganski maloposestniki in res ne razumete, da se celo potencialnim volivcem desne opcije takšno pisanje GNUSI???,” pa je pod članek v Demokraciji zapisal Vili Markošek.

COMMENTS

Wordpress (0)