Inštitut 8. marec in Nika Kovač dobivata konkurenco – Pavle Rupar napovedal ustanovitev Inštituta 1. oktober – TOPNEWS.si

Inštitut 8. marec in Nika Kovač dobivata konkurenco – Pavle Rupar napovedal ustanovitev Inštituta 1. oktober

Inštitut 8. marec in Nika Kovač dobivata konkurenco – Pavle Rupar napovedal ustanovitev Inštituta 1. oktober

Nika Kovač in Inštitut 8. marec dobivata konkurenco. Nekdanji tržiški župan Pavle Rupar je na Facebooku napovedal, da bo njegova ljudska iniciativa Glas upokojencev kmalu registrirana kot inštitut. Imenoval se bo – 1. oktober. Pravi, da ime po “svetovnem dnevu starejših”.

Ustanovitev inštituta je napovedal na svojem Facebook profilu.

“UPOKOJENKE, UPOKOJENCI, MLADI !!
Sporočam vam, da je “DRUŠTVO INŠTITUT 1. OKTOBER” LJUDSKE INICIATIVE “GLAS UPOKOJENCEV” tik pred registracijo!!!
Inštitut ima pet ustanovnih članov, vsi se bomo predstavili 1. marca na 2. shodu v Ljubljani! Naš cilj je samo eden: VRNITI UPOKOJENKAM IN UPOKOJENCEM ZASLUŽENE POKOJNINE IN DOSTOJANSTVO ŽIVLJENJA!
V njem so določene REGIJSKE KOORDINACIJE ! VABIMO VSE, MLADE, STAREJŠE, PRIDNE IN SPOSOBNE K SODELOVANJU! Postavili bomo mrežo delovanja: Gorenjska, Ljubljanska, Notranjska, Dolenjska, Prekmureje, Štajerska, Koroška Primorska, Severna Primorska, Bela krajina in morda Kraška in Posavska..
Brž, ko bomo imeli ljudi, ki jim je skrb za upokojence prioriteta in srčna želja in nimajo hinavskih, političnih, negativnih in drugih namenov, ki bi škodili ljudem BOMO ORGANIZIRALI skupni sestanek, vmes pa regijska srečanja z vsemi, ki ste nam pripravljeni pomagati!
DRAGE MAMICE IN OČETJA, SINOVI IN HČERE, NE BOMO VEČ TIHO, NE BOMO VEČ ČAKALI NA MILOŠČINO..”

“Mislim, da bi bilo nujno ustanoviti še tretji inštitut. Inštitut 1.april… Ta ima potencial, da postane najmočnejši od vseh treh…. ” je informacijo o ustanovitvi še enega Inštituta komentiral Janez Pogorelec sicer član ožjega  vodstva krščanskih demokratov.

Pavle Rupar je sicer okupiran z organizacijo drugega vseslovenskega shoda upokojencev, ki  bo 1. marca v Ljubljani. Po vzoru kolesarskih protestnikov tokrat napovedujejo “sprehod po Ljubljani”, končna destinacija pa naj bi bil RTV.

 

COMMENTS

Wordpress (0)