(VIDEO) Vojna retorika v Areni pri Igorju Pirkoviču “…Tokrat prvotna komunistična partija ne bo zmagala” – Podjetnik Aleš Štancar o izidu morebitne državljanske vojne – TOPNEWS.si

(VIDEO) Vojna retorika v Areni pri Igorju Pirkoviču “…Tokrat prvotna komunistična partija ne bo zmagala” – Podjetnik Aleš Štancar o izidu morebitne državljanske vojne

(VIDEO) Vojna retorika v Areni pri Igorju Pirkoviču “…Tokrat prvotna komunistična partija ne bo zmagala” – Podjetnik Aleš Štancar o izidu morebitne državljanske vojne

V ponedeljkovi oddaji Arena  z naslovom “Dvoživke, kapitalisti, politika” pri Igorju Pirkoviču so se tokrat odzvali na kritike sistema tako imenovanih dvoživk v zdravstvu odgovoril, kjer je bil gost dr. Marko Noč,  Jože Možina in Aljuš Pertinač pa sta  komentirala aktualne politične razmer, podjetnik  Aleš Štrancar pa je povedal  povedal, kaj si misli o medijih, civilni družbi in odnosu do podjetnikov

Aleš Štrancar: “Mi prave civilne družbe ne vidimo, ta civilna družba trpi, ljudje so vsak dan bolj zgroženi in te civilne družbe se bojim. Ko bo ta civilna družba udarila takrat ne bo to mirno. Tukaj pač vidimo mal klovnovstva po teh ulicah, ampak ta civilna družba, ki je sedaj tiho, ki se ne oglaša, ko bo ta udarila se bojim, da bomo imel hude, hude, hude spopade. Upam, da do tega ne pride, da se ta civilna družba in vsi klovni v vladi malo k sebi vzamejo in začnejo delovati bom rekel po zdravi pameti. Ker če ne bodo povzročili nekaj zopet hudega, kar se jim je že zgodilo v zgodovini in si res ne želim, da se nam to ponovi. Bo pa rezultat tokrat drugačen, tega se moramo vseeno zavedati, da tokrat prvotna komunistična partija ne bo zmagala”.

Seveda je izjava naletela na burne odzive na družbenih omrežjih.

 

Podjetnik Aleš Štrancar je pozornost pritegnil že prejšnji teden, ko se je na  medije obrnil z odprtim pismom  v katrem je posebno pozornost namenil prav novinarjem.

Spremljamo vesti o napovedani stavki zdravnikov, shizofrenijo vlade ter »županovanja« mestne občine Ljubljane. In kdo je za to najbolj kriv. Moje mnenje je, da ste za to najbolj krivi mediji, vsi po vrsti, od leve do desne, ker ste postali sužnji PR služb (in Ruske dače na radiju Ognjišče). Novinarstva že dolgo v Sloveniji več ni. Kaj šele iskanja resnice. Pišete po nareku, velikokrat laži ali polresnice. Po navodilih Kučana, da je resnic več. Pa ni tako. Resnica je vedno ena sama.

Pišete po nareku t. i. civilne iniciative, ki vam jo financira Obama, čeprav Američane tako sovražite. Še ena shizofrenija.

Napadate sindikate zdravnikov, ste se vprašali, kakšne so plače in pogoji dela navadnih zdravnikov, medicinskih sester?! Pišete o bajnih plačah nekaterih zdravnikov, ste pogledali, kakšne so plače v Avstriji? Primanjkuje medicinskih sester, osebja za strežbo. Vi pa brez najmanjše kritike povzemate mesečnike z idejo o 30-urnem delovniku. Vam ni zasvetilo, da to pomeni, da bomo imeli za 30 % manj zdravnikov in medicinskih sester, čez noč?

Vrtite raznorazne resničnostne »šove« (tudi to je neke vrste prostitucija) ter s tem učite mlade generacije, kako se na lahek način živi brez dela. In mislite, da bodo problem delovne sile rešile ilegalne migracije. Pojdite v Nemčijo, Francijo … in preštejte koliko takih migrantov dela.

Če Vam že ni mar za resnico, se mogoče vsaj vprašajte, kaj bo z Vašimi bližnjimi. Večina od Vas ne bo dobila niti drobtinice iz bogatih tajkunskih miz.

In če želite, da se Slovenija v kratkem ne znajde v popolnem kaosu, začnite spremembe pri sebi. Dajte na črno listo vse, kar Vam pošiljajo STA in PR službe, ter začnite iskati RESNICO! Konec koncev ste prav Vi in Vaši bližnji najbolj odvisni od dela zdravnikov, medicinskih sester, inženirjev, zidarjev, ljudi, ki ustvarjajo dodano vrednost. In vsi ti kadri bodo zlahka našli službo čez mejo. Kdo bo pa Vas vzel v službo, ko bo Slovenija bankrotirala?! Ste opazili, da je nova zelo uspešna vlada pravkar najela 1,5 milijarde kredita, da se s tem omogoči tajkunizacija slovenskega elektrogospodarstva? Mislite, da bodo slovenski izvozniki plačevali še višje davke?

Vse dobro, Aleš Štrancar

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)