(VIDEO) Kaj so Pahorju ob slovesu povedali “Kučan, Erjavec in Golob” – Poslovilni sprejem predsednika RS Boruta Pahorja za ustvarjalke in ustvarjalce medijev – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kaj so Pahorju ob slovesu povedali “Kučan, Erjavec in Golob” – Poslovilni sprejem predsednika RS Boruta Pahorja za ustvarjalke in ustvarjalce medijev

(VIDEO) Kaj so Pahorju ob slovesu povedali “Kučan, Erjavec in Golob” – Poslovilni sprejem predsednika RS Boruta Pahorja za ustvarjalke in ustvarjalce medijev

Predsednik republike Borut Pahor se je ob odhodu v Kristalni palači na velikem gala sprejemu poslovil od predstavnic in predstavnikov sedme sile in se jim hkrati zahvalil za sodelovanje v času njegovega predsedniškega mandata.

Ob tej priložnosti se je v predsedniški palači zbrali predstavniki praktično vseh medijskih hiš in medijskih portalov, kjer so jih poleg predsednika države Boruta Pahorja “nagovorili” še trije  slovenski politiki Kučan, Erjavec in Golob.

Seveda so se vsi trije politiki skrili za lik Tilna Artača, ki je  zabaval Pahorja in občinstvo. V posnemanju Milana Kučana je Artač Pahorju prenesel očitek, da se ni oglašal, ko bi se moral ali pa se je oglašal takrat, ko je bilo to najmanj potrebno. Pahorju je v šali očital, da se je oklepal  znanega slovenskega pregovora, “da slika pove več kot tisoč besed,” kar je seveda poželo bučen aplavz občinstva.

Glede na to , da se bo Pahor politično upokojil se je seveda spodobilo, da ga je nagovoril tudi Karl Erjavec. “Ker sva politično upokojena že dva je, to to v Sloveniji dovolj za novo stranko, Mladi DeSUS ali stranko novih obrazov. Jaz imam izkušnje znam govoriti, ti pa dobro zgledaš.”

Ker je bil Pahor v svojem mandatu zelo spraven  nekakšne “golob miru” se je Tilnu Artaču zdelo prav, da ga ga nagovori tudi Robert Golob. “Bodi drugim konkurenca in tu se ne pogajaj,” je Artač položil v usta Golobu, ki je Pahorju napovedal lepo komercialno kariero, saj je človek številnih talentov, ki jih je pokazal že v predvolilni kampanji, ko se je preizkusil v številnih poklicih.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)