(VIDEO) “Mislim, da je nekatere čustveno malo zaneslo” – Janez Janša o izjavah Mateja Tonina in Ljudmile Novak – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Mislim, da je nekatere čustveno malo zaneslo” – Janez Janša o izjavah Mateja Tonina in Ljudmile Novak

(VIDEO) “Mislim, da je nekatere čustveno malo zaneslo” – Janez Janša o izjavah Mateja Tonina in Ljudmile Novak

Na današnjo sejo SNAV-a sta bila povabljena tudi Janez Janša in Matej Tonin, ki sta se prvič srečala po tem, ko je Matej Tonin  dejal, da “NSi ne bo več sodelovala v vladah, ki jih bo vodil Janez Janša”. Janez Janša je na vprašanje kako gleda na kritike iz NSi-ja dejal: “Mislim, da je nekatere čustveno malo zaneslo.”  S tem je komentiral tudi poziv Ljudmile Novak, naj se umakne.

»Janez, namig. Ob očitnem majanju tvojega stolčka vstani in pojdi. Slovenija ti bo iskreno hvaležna,« je zapisala na družbenem omrežju twitter. Zapis je objavila kot odziv na njegov tvit, kako so Novakovo odstavili tisti, ki so ustoličili Tonina, ki zadeve pred sejo SNAV-a ni želel komentirati.

Na tiskovni konferenci  v vladnih prostorih po seji Sveta za nacionalno varnost pa je Tonin dejal: “Tukaj nimam kaj dodati. Vse kar sem imel na to temo sem povedal, razen tega, da je bilo vaše razumevanje nepravilno, ker jaz sam sem vedno govoril o aktivnostih in ukrepih Nove Slovenije . Kaj bodo pa počele druge stranke pa ni ne moja in ne pristojnost NSi.

COMMENTS

Wordpress (0)