(V ŽIVO) “Če bomo pasivni se bo ponudila priložnost, da se mračne sile vrnejo z neodvisnim kandidatom za katerim vemo, kdo stoj” – Robert Golob o volilni udeležbi in o tem, da je “Milan Brglez, ključ, da mračne sile za vedno izženemo iz Slovenije”. – TOPNEWS.si

(V ŽIVO) “Če bomo pasivni se bo ponudila priložnost, da se mračne sile vrnejo z neodvisnim kandidatom za katerim vemo, kdo stoj” – Robert Golob o volilni udeležbi in o tem, da je “Milan Brglez, ključ, da mračne sile za vedno izženemo iz Slovenije”.

(V ŽIVO) “Če bomo pasivni se bo ponudila priložnost, da se mračne sile vrnejo z neodvisnim kandidatom za katerim vemo, kdo stoj” –  Robert Golob o volilni udeležbi in o  tem, da je “Milan Brglez, ključ, da mračne sile za vedno izženemo iz Slovenije”.

Kandidat za predsednika republike Milan Brglez  je skupaj s predsednikom vlade in Gibanja Svoboda Robertom Golobom in predsednica SD-ja Tanjo Fajon, ob podpori poslancev obeh koalicijskih strank, še enkrat stopil  pred kamere na Trgu Republike.

Robert Golob je v izjavi  med  pozval predvsem k volilni udeležbi: “Udeležba na 1. krogu volitev je pomembna, da tisto zaupanje, ki smo ga mi dobili 24. aprila, dobi tudi naš kandidat. Če bomo pasivni se bo ponudila priložnost, da se mračne sile vrnejo z neodvisnim kandidatom – za katerim vemo, kdo stoji. Milan Brglez je moralna avtoriteta, ki svoje vrednote dosledno živi in zagovarja. Na tej funkciji si želimo človeka, ki je dosleden in bo ne glede na to, kdo je v vladni palači ali državnem zboru, spregovoril«.
Milan Brglez pooseblja, da smo se v dveh koalicijskih strankah dogovorili za skupnega kandidata, ki najbolj ustreza izzivom časa in ne bo nikoli popustil avtoritarnim grožnjam demokraciji. Ko je hudo, večina obnemi. Za Milan Brgleza vem, da ne bo. Ko razbijemo levo sredino, pripeljemo na oblast avtoritarce. Zato je povezovanje leve sredine v smeri vrednot solidarnosti, svobode in demokracije, ki jih živi tudi Milan Brglez, ključ, da mračne sile za vedno izženemo iz Slovenije”.

Novinarska konferenca Gibanja Svoboda in SD, na kateri sta predsednika strank Robert Golob in Tanja Fajon izrazila podporo skupnemu kandidatu za predsednika republike Milanu Brglezu na  Trgu republike v živo na  Topnews.si in Toptv.si ob 15 uri.

COMMENTS

Wordpress (0)