Kdo “dela” za koga – Janez Pogorelec, član vodstva NSi, predsedniku SDS Janezu Janši očita, “da dela za levico” – TOPNEWS.si

Kdo “dela” za koga – Janez Pogorelec, član vodstva NSi, predsedniku SDS Janezu Janši očita, “da dela za levico”

Kdo “dela” za koga – Janez Pogorelec, član vodstva NSi, predsedniku SDS Janezu Janši očita, “da dela za levico”

“Glavni problem pomladne opcije ste seveda vi in ne jaz. Ker ste vodja največje stranke na desni, je odgovornost za to,da smo skoraj ves čas v opoziciji,po definiciji najprej vaša. Levica si boljšega ne bi mogla želeti!
Namerno ali ne,vaš rezultat je točno tak kot da delate zanje,”  je Janezu Janezu Janši pisal vidni član krščanskih demokratov Janez Pogorelec.

Seveda ne gre za prvo polemiko med Pogorelcem in Janšo, vendar tako ostro se do sedaj še nista “obdelovala”. “To, da ste se z leve premaknili na desno, se iz socialdemokratov spremenili v EPP,je bila hkrati vaša najgenialnejša poteza, saj ste neizkušene “krščanarje” zlahka hegemonizirali. A tudi največja katastrofa za Slovenijo, saj ste s tem nekdanjim komunistom dali monopol na levici.

Od takrat dalje smo pomladniki vladali le nekaj let, na levi se celo norčujejo, da so vas parkrat spustili zeaven, da ste popucali nekaj stvari, s katerimi si oni niso želeli mazati rok, večino časa pa vlada levica. V demokracijah je tako, da se voditelji menjajo…,” je na Twitterju zapisal Pogorelec. Seveda si  je, poleg Janše, prislužil še številne  retvite in komentarje.

COMMENTS

Wordpress (0)