“Na Zahodu smo priča čistemu satanizmu – Ali želimo, da se našim otrokom ponudi operacija spremembe spola? To je nesprejemljivo!” – Rusi predsednik Vladimir Putin “na liniji” z včerajšnjo razpravo v državnem zboru – TOPNEWS.si

“Na Zahodu smo priča čistemu satanizmu – Ali želimo, da se našim otrokom ponudi operacija spremembe spola? To je nesprejemljivo!” – Rusi predsednik Vladimir Putin “na liniji” z včerajšnjo razpravo v državnem zboru

“Na Zahodu smo priča čistemu satanizmu – Ali želimo, da se našim otrokom ponudi operacija spremembe spola? To je nesprejemljivo!” – Rusi predsednik Vladimir Putin “na liniji” z včerajšnjo razpravo v državnem zboru

“Na Zahodu smo priča čistemu satanizmu – Ali želimo, da se našim otrokom ponudi operacija spremembe spola? To je nesprejemljivo! – Naša prihodnost je drugačna. Borimo se za veliko, zgodovinsko Rusijo,” je včeraj na slovesnosti v Georgijevski dvorani Velike kremeljske palače med drugim  dejal Ruski predsednik Vladimir Putin.  Zanimivo razmišljanje  v kontekstu včerajšnje razprave v državnem zboru ob spremembi družinskega zakonika, kjer se je ruski predsednik Vladimir Putin znašel na isti strani, kot nasprotniki  legalizacije porok istospolnih in posvojitve otrok.

Ameriški predsednik Joe Biden je danes zatrdil, da se ZDA in zveza Nato ne bodo pustili ustrahovati ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu. Ponovil je, da bo Nato branil vsak centimeter svojega ozemlja. Pri tem je dramatično pogledal v kamero in zažugal s prstom.

 

“Amerika in njeni zavezniki se ne bodo pustili ustrahovati. Putin nas ne bo prestrašil. Amerika je skupaj z našimi zavezniki v Natu popolnoma pripravljena braniti vsak centimeter ozemlja. Gospod Putin, ne razumite me narobe: vsak centimeter,” je dejal Biden po tistem, ko je Putin v Moskvi razglasil, da si je Rusija priključila štiri ukrajinske regije.

Putin in predstavniki njegovega režima namigujejo, da bo Rusija za obrambo prisvojenega ozemlja morda uporabila tudi jedrsko orožje, kar na Zahodu vidijo kot znamenje šibkosti v luči dejstva, da Ukrajinci v ofenzivi za osvoboditev ozemlja še naprej dosegajo uspehe.

Biden je omenil petkovo glasovanje v kongresu, ki je odobril dodatnih 12,3 milijarde dolarjev vojaške pomoči Ukrajini, in dejal, da bodo ostali na isti poti. “Še naprej bomo zagotavljali vojaško opremo, da bo Ukrajina lahko branila sebe, svoje ozemlje in svobodo,” je dejal.

V zvezi s skrivnostno eksplozijo na ceveh plinovodov Severni tok 1 in 2 je Biden ponovil besede drugih zahodnih voditeljev, da je šlo za namerno sabotažo.

Ni povedal, kdo stoji za napadom, vendar je ruske obtožbe, da je bil vpleten Washington, označil za dezinformacije in laži. Zagotovil je, da bo preiskava prišla do dna zadevi. “V primernem trenutku, ko se bodo stvari umirile, bomo tja poslali potapljače, da ugotovijo, kaj natančno se je zgodilo,” je dejal.

 

COMMENTS

Wordpress (0)