(VIDEO) “V hiši na Kolodvorski…” – Roman Vodeb zadovoljen s sinočnjo oddajo “Kaj dogaja,” kjer si je Tilen Artač privoščil še Bojana Požarja in podal “analizo dogajanja na RTV” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “V hiši na Kolodvorski…” – Roman Vodeb zadovoljen s sinočnjo oddajo “Kaj dogaja,” kjer si je Tilen Artač privoščil še Bojana Požarja in podal “analizo dogajanja na RTV”

(VIDEO) “V hiši na Kolodvorski…” – Roman Vodeb zadovoljen s sinočnjo oddajo “Kaj dogaja,” kjer si je Tilen Artač privoščil še Bojana Požarja in  podal “analizo dogajanja na RTV”

Na male ekrane se je sinoči po “podaljšanem dopustu” vrnila satirična oddaja Kaj dogaja. “Satiričen pogled na aktualno dogajanje v družbi, vrhunske imitacije slovenskih in tujih znanih osebnosti, intervjuji z zanimivimi gosti, skeči, glasba in še kaj, vse to dobite vsako soboto zvečer v oddaji Kaj dogaja?, v kateri ustvarjalci brez rokavic in dlake na jeziku pokomentirajo najbolj zanimive dogodke preteklega tedna. Skozi oddajo vas vodita imitator in pevec Tilen Artač ter igralka Alenka Marinič, v rubriki Beseda tedna vam nove besedne skovanke razlaga znameniti magister (Admir) Baltić, Igor Bračič pa skrbi za ažurne preobleke največjih slovenskih glasbenih uspešnic na legendarni Mali terasi. Večina oddaj vam pove le, kaj se je zgodilo, mi smo edini, ki vam povemo Kaj dogaja”, se o oddaji reklamira na MMC-ju.  Sinoči si  Tilen Artač  privoščil oddajo Ura moči, kar je spravilo dobro voljo Romana Vodeba.

V nekoliko prirejeni pesmi “Hiša na Kolodvorski” je  (Tilen Artač)  opisal stanje na Televiziji Slovenija, v katero se politika vse bolj vtika in je pred sesutjem, zato ustvarjalce vse bolj skrbi. Prav tako je opozoril, da Televizija Slovenija ni le Informativni program, ki je priročen krivec za vse. V nadaljevanju je zato opeval raznolikost televizijskih vsebin, ki jih ustvarjajo profesionalci ter poudaril, da so na televiziji »ljudje ta pravi, a kot po navadi, riba smrdi pri glavi. Ob koncu pa je še posvaril, da bomo brez javnega servisa, torej brez hiše na Kolodvorski, na slabšem prav vsi.

 

COMMENTS

Wordpress (0)