(VIDEO) “Kolekcija pomlad poletje 2022” – Scutum Fidei Alen Koman objavil tvit, ki je navdušil celo Luko Mesca – “Koman Fashion” tokrat v kampanjo “za dostojno oblačenje žensk na bazenu ali plaži” – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Kolekcija pomlad poletje 2022” – Scutum Fidei Alen Koman objavil tvit, ki je navdušil celo Luko Mesca – “Koman Fashion” tokrat v kampanjo “za dostojno oblačenje žensk na bazenu ali plaži”

(VIDEO) “Kolekcija pomlad poletje 2022” – Scutum Fidei Alen Koman objavil tvit, ki je navdušil celo Luko Mesca – “Koman Fashion” tokrat v kampanjo “za dostojno oblačenje žensk na bazenu ali plaži”

V katoliški Cerkvi se že vrsto let  pojavljajo skupine in posamezniki – tako laični verniki kot duhovniki – ki opozarjajo, da se je v prevladujoči struji preveč razpasla zmota t. i. modernizma – relativizma, ki se tiče interpretacij Cerkvenih naukov, koncilskih dokumentov, zakramentov, liturgije in še marsičesa.

Eden od najbolj vidnih predstavnikov je voditelj podkasta Scutum Fidei Alen Koman je tudi  med podporniki predsedniške kandidature Aleša Ernecla, ustanovitelja nacionalne tiskovne agencije NTA.  Alen Koman je  pozornost javnosti pritegnil, ko je v svoji spletni oddaji ob uspehih slovenskih smučarskih skakalk dejal, da “šport uničuje bistvo ženske”. Tokrat je pognal kampanjo  za “dostojno oblačenje žensk tudi na kopališčih”.

 

1837.

https://twitter.com/AVA82615829/status/1556008287518220289

Voditelja podkasta Scutum Fidei Alena Komana je ob ob uspehih slovenskih smučarskih skakalk dejal, da “šport uničuje bistvo ženske”. Za 24ur pa mu je pritrdil gimnazijski profesor na eni izmed katoliških šol Ivan Kerže z izjavo, da “je izrojena vsaka oblika zaposlitve ženske izven doma”.

Aleš Ernecl, nekdanji vodja spletnega bloga Nacionalna tiskovna agencija (NTA), je na Twitterju zapisal: “Si predstavljate, da je vojna, mi, moški, pa ženske čakamo na kolodvoru, da se vrnejo? No, tako se jaz počutim glede vsake nacije, ki resno jemlje ženski šport, se iskreno veseli zmagam svojih športnic ali jih celo forsira kot nacionalne ambasadorke, kar v luči trenutne vojne le utrjuje absurdnost njihovih izjav.”

https://twitter.com/Blatnik_/status/1556011759835774984

“Če kdo misli, da ne obstaja dostojno žensko oblačilo za na bazen ali plažo. Na sliki moja žena, ki odobrava to objavo, saj želi spodbuditi in opogumiti še ostale ženske k dostojnemu oblačenju tudi na kopališčih. Vse se da, izgleda pa prečudovito,” pa je Alen Koman zapisal na Twitterju ob sliki svoje žene in hčere.

 

https://twitter.com/ScutumFidei_/status/1555813123428433920

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)