(VIDEO) “Še vedno ni Melania” – Kontroverzna poteza prve dame Ukrajine Olene Zelensk in predsednika Volodimirja Zelenskega, ki sta se fotografirala za znano modno revijo “Vogue” ni prejela najboljših kritik – TOPNEWS.si

(VIDEO) “Še vedno ni Melania” – Kontroverzna poteza prve dame Ukrajine Olene Zelensk in predsednika Volodimirja Zelenskega, ki sta se fotografirala za znano modno revijo “Vogue” ni prejela najboljših kritik

(VIDEO) “Še vedno ni Melania” – Kontroverzna poteza prve dame Ukrajine Olene Zelensk in predsednika Volodimirja Zelenskega, ki sta se fotografirala  za znano modno revijo “Vogue” ni prejela najboljših kritik

Te dni je Olena Zelenska pozirala za posebno naslovnico Voguea, kar so nekateri ocenili kot kontroverzno potezo. Fotografiranje za znano modno revijo “Vogue” pa ni prejela najboljših kritik.

“Ali drugi svetovni voditelji prirejajo modna fotografiranja med vojno in invazijo?”, “Kaj je ta videoposnetek in komu se je to zdelo dobra ideja?”, “Vogue Propaganda”, “Še vedno ni Melania”, “To je čudno”, ” Na tisoče nedolžnih žensk in moških beži in umira. Umrlo je na tisoče ukrajinskih vojakov in uničenih je bilo na stotine mest in skupnosti. Ampak ja, naredimo fotografiranje za Vogue,« so le nekateri negativni komentarji na odločitev.

https://www.vogue.com/article/portrait-of-bravery-ukraines-first-lady-olena-zelenska

Medtem ko vojna v Ukrajini vstopa v kritično novo fazo, je prva dama države, Olena Zelenska, postala ključni igralec – prvi diplomat in obraz čustvenega danka njenega naroda. “To so bili najgroznejši meseci v mojem življenju in življenju vsakega Ukrajinca,” je povedala za Vogue v obsežnem intervjuju, ki ga je opravila osebno v Kijevu. “Veselimo se zmage. Ne dvomimo, da bomo zmagali. In to je tisto, kar nas žene naprej.”

Za Vogueovo posebno digitalno naslovnico sta Zelenska in njen mož ukrajinski predsednik Volodimir Zelenskij spregovorila o življenju v vojni, njunem zakonu in skupni zgodovini ter sanjah o prihodnosti Ukrajine.

 

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski in njegova žena Olena Zelenska sta v Kijevu dala televizijski intervju s kontroverznim britanskim novinarjem in voditeljem Piersom Morganom. Med drugim ju je novinar vprašal, kako je ruska invazija na Ukrajino vplivala na njun zakon. Takšne težke okoliščine lahko zakon utrdijo ali razdrejo, je prepričan Britanec, ki sta mu Ukrajinca zatrdila, da v njunem primeru drži prvo. Zdaj se počutita še bolj povezana kot prej.

»Strinjam se s teorijo, da izzivi krepijo zakon. Mislim, da se je to zgodilo tudi pri naju,« je povedala ukrajinska prva dama, njen mož pa je le dodal, da se popolnoma strinja z njenim odgovorom. Olena je dodala, da so za njo najtežji meseci življenja tako kot za vsakega Ukrajinca. »Mislim, da niti ne vemo, kako smo to situacijo čustveno zmogli preživeti.«

 

 

Na družbenih omrežjih  je bila poteza prvega para Ukrajine sprejeta različno. Seveda pa so fotografije pri nekaterih kritikih sprožile zelo različne asociacije.

https://twitter.com/ALFTORO/status/1552403552491999234

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)