(VIDEO) Kako je posnetek Topnews.si in Top TV Urške Klakočar Zupančič posekal vse rekorde v gledanosti – Počivalšek ga je ocenil kot “luškanega” – Janša: “To boste izrezali” – TOPNEWS.si

(VIDEO) Kako je posnetek Topnews.si in Top TV Urške Klakočar Zupančič posekal vse rekorde v gledanosti – Počivalšek ga je ocenil kot “luškanega” – Janša: “To boste izrezali”

(VIDEO) Kako je posnetek Topnews.si in Top TV Urške Klakočar Zupančič posekal vse rekorde v gledanosti – Počivalšek ga je ocenil kot “luškanega” – Janša: “To boste izrezali”

Urška  Klakočar Zupančičevi je spravila v dobro  skoraj celotno slovensko politično srenjo. V izjavi ob vložitvi referenduma glede zakona o vladi se je zapletla, ko je hotela povedati, da o usodi referenduma  “ne bi špekulirala”. “Lušano” je na Twitterju zapisal Zdravko Počivalšek nekdanji minister za gospodarstvo..

V zadrego je Klakočarjevo spravila tudi  Grimsova primerjava, “da Golobov vlada sredi poletja, ob vseh preizkušnjah, ki čakajo Slovenijo, spi kot sibirski medved”. Klakočarjeva, ki se z Grimsovo primerjavo nikakor  ni strinjala, vendar  se ni mogla spomniti katera žival je tista , ki bi lahko ponazoril delo vlade zato se je obrnila na “pomoč občinstva”. Mravljica  se je spomnil nekdo iz kabineta Klakočarjeve.  Da “vlada dela pridno kot mravljica,” je bila zadovoljna Klakočarjeva.
Posnetek je očitno opazil tudi Janez Janša.

Klakočarjeva je novinarje prosila naj “to izrežejo” vendar na Topnews.si in Top Tv , to pač ni mogoče, ker se večina posnetkov predvaja “v živo”

Posnetek je hitro postal najbolj komentirana viralna novica na družbenih omrežjih, morda bi ga lahko po gledanosti primerjali le z Jelinčičevo izjavo, “da je narod glup”.  Vsekakor gre za enega najbolj gledanih in komentiranih videov v zadnjem času, ki je presegel celo famozni  sprehod predsednice parlamenta  Urške Klakočar Zupančič po rdeči preprogi.

 

COMMENTS

Wordpress (0)